net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η αμερικανική εταιρεία έγινε γνωστή για τα scooter που προμήθευε στον αμερικανικό στρατό.

Η K-Jack θα αναβιώσει την ιστορική Cushman, με δύο νέα μοντέλα.

Η επιστροφή της Cushman

H θρυλική αμερικανική εταιρεία που έγινε γνωστή για τα scooter της από το 1936 έως το 1965 επιστρέφει με άγριες, όπως φαίνεται, διαθέσεις και δύο νέα μοντέλα!

 
Η Cushman δραστηριοποιήθηκε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού από το 1936 έως το 1965, κατασκευάζοντας από ελαφριά scooter για λογαριασμό του αμερικανικού στρατού (ειδικά σχεδιασμένα ώστε να μπορούν να πέφτουν με αλεξίπτωτα στις μάχες του Β Παγκοσμίου Πολέμου) έως μοτοσικλετάκια που θύμιζαν αντίγραφα των Harley-Davidson. H εταιρεία που αποφάσισε να αναβιώσει την ιστορική φίρμα ονομάζεται K-Jack και εδρεύει στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Τα πρώτα μοντέλα που θα παρουσιάσει είναι δύο: το Highlander, το οποίο θα διαθέτει μονοκύλινδρο κινητήρα 265 κ.εκ. και το Cushman II Step-Thru, με κινητήρα 404 κ.εκ. και ισχύ 14 ίππων.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κι από τις φωτογραφίες, τα μοντέλα της Cushman δεν τα πάνε και πολύ καλά με αυτό που εμείς στην Ευρώπη έχουμε μάθει να αποκαλούμε φινέτσα, οπότε μπορείτε να συμπεράνετε με ασφάλεια ότι οι πωλήσεις των γνωστών για την αισθητική τους ιταλικών scooter δεν κινδυνεύουν σε καμιά από τις πλευρές του Ατλαντικού.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ