net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Daytona Sprinter 125i: Ο ψεκασμός κάνει τη διαφορά

Daytona Sprinter 125i: Ο ψεκασμός κάνει τη διαφορά

Τιμή: 1.495 ευρώ

Κατανάλωση: 2,1 λίτρα/100 χλμ.

Hot spot: Αυξημένες επιδόσεις κινητήρα

Η νέα έκδοση του γνωστού μας Sprinter με σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού στον κινητήρα δεν έχει απλά καλύτερες επιδόσεις, αλλά και χαμηλότερη κατανάλωση.

Εκτός από το σύστημα τροφοδοσίας, νέος στο Sprinter είναι και ο κινητήρας, ο οποίος προσφέρει αυξημένες επιδόσεις και βελτιωμένη λειτουργία. Πάνω στη σέλα του Sprinter, ο αναβάτης θα συνειδητοποιήσει ότι, βασικός σκοπός του παπιού είναι η ομοιογένεια. Παρά τη sport αισθητική του, το Daytona δε σκοπεύει σε σπορτίφ συμπεριφορά, αλλά στην πρακτικότητα.

Ο κινητήρας έχει την απαραίτητη δύναμη από χαμηλά και, χάρη στο γεγονός ότι και η μετάδοση δεν είναι πολύ κοντή, μπορεί να διατηρηθεί και ψηλά, σε εξορμήσεις εκτός πόλης. Εκεί, βέβαια, λείπει η προστασία από τον αέρα, ωστόσο, το παπί της Daytona αποδεικνύεται αρκετά σταθερό. Το μόνο που θα ενοχλήσει τον αναβάτη είναι κάποιοι κραδασμοί και τριγμοί στα πλαστικά που παρατηρούνται έντονα στις μεγάλες ταχύτητες. Πεδίο του, όμως, δεν είναι η εθνική, αλλά η πόλη. Εκεί προσφέρει πολλά περισσότερα. Ανάμεσα σε αυτοκίνητα και άλλα εμπόδια, θα κινηθεί γρήγορα και με ευελιξία. Ελαφρύ, με επιδόσεις και συμπεριφορά που επιτρέπουν έναν βαθμό πίεσης από πλευράς αναβάτη, το Sprinter δε χρειάζεται sport συμπεριφορά για να κάνει τη δουλειά του. Θα σε πάει στον προορισμό σου γρήγορα και με ασφάλεια, κι ας μη σου προσφέρει μεγάλα περιθώρια πίεσης.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ