net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δύσκολα θα σας αγνοήσει κάποιος στο δρόμο με αυτό το κράνος.

Και lazer στα έξτρα του PRedator 2 για να στοχεύετε τους ανυποψίαστους οδηγούς αυτοκινήτων-δεν το συνιστούμε το τελευταίο.

Αερογραφία κατά παραγγελεία για το Predator 2 που το κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό. Μέχρι και τα δόντια του εξωγήινου-ανάγλυφα-μπορεί να παραγγείλει ο υποψήφιος αγοραστής!

Εντυπωσιακό κράνος Predator

Το πιο εντυπωσιακό με το φοβερό κράνος Predator 2 της NLO, δεν είναι η σχεδίασή του αλλά το γεγονός ότι μπορείτε να το παραγγείλετε και να σας το φέρουν σπίτι σας!

 
Τα custom κράνη είναι κάτι συνηθισμένο στο χώρο των δύο τροχών. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές οι αλλαγές περιορίζονται στα χρώματα. Η ρώσικη NLO πήγε αυτό το concept αρκετά βήματα παραπέρα και παρουσίασε το «Predator 2» που αντιγράφει το σχήμα του κεφαλιού και της μάσκας του εξωγήινου από την ομώνυμη ταινία με πρωταγωνιστή τον Arnold Schwarzenegger.

Τέτοια εντυπωσιακά κράνη αποτελούν συνήθως μοναδικά μοντέλα που έχουν φτιαχτεί για τις ανάγκες ενός και μόνο ατόμου. Στην περίπτωση της NLO και του Predator 2 αυτό δεν ισχύει γιατί το κράνος της που βασίζεται σε πραγματικό κράνος της IXS-λογικά πληροί και προδιαγραφές ασφάλειας-μπορεί να το παραγγείλει ο οποιοσδήποτε και μάλιστα από οποιαδήποτε γωνιά του κόσμου. Αρκεί βέβαια να έχει τα 600 ευρώ που κοστίζει η βασική έκδοση. Λέμε βασική γιατί ο υποψήφιος αγοραστής έχει αρκετές επιλογές για να εξατομικεύσει ακόμη περισσότερο το κράνος του. 

Κατόπιν συνεννόησης, μπορεί να το βάψει σε ό,τι χρωματισμό επιθυμεί, να του προσθέσει…μακρύτερα ράστα ή να του βάλει μύτες από ανθρακονήματα στο τέλος τους και να αλλάξει τη στάνταρ διάφανη ζελατίνα με μια φιμέ. Το πιο εντυπωσιακό βέβαια στοιχείο είναι τα τρία LED σε τριγωνική διάταξη που φέρει στο δεξί μέρος στο ύψος της ζελατίνας, τα οποία μπορούν να αντικατασταθούν από…lazer (!). Έτσι ο αναβάτης θα μπορεί να έχει στη διάθεσή του και το σήμα κατατεθέν σκόπευτρο του τρομερού εξωγήινου! Όλα τα παραπάνω βέβαια με επιπλέον κόστος.

Σίγουρα ένα κράνος που θα κάνει τους γύρω σας να σας…σέβονται περισσότερο ακόμη και αν βρίσκεστε στη σέλα ενός ταπεινού παπιού. Δείτε ένα βίντεο με το κράνος της NLO εδώ.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ