net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η ολοκαίνουργια Aprilia RSV4 στη βασική έκδοση RR έρχεται εξοπλισμένη με τα τελευταίας γενιάς κορυφαία ηλεκτρονικά συστήματα.

Στους 201 ίππους ανέρχεται η ισχύς του νέου superbike της ιταλικής εταιρίας, 16 περισσότερους από το προηγούμενο μοντέλο.

Το ψαλίδι της RSV4 είναι μακρύτερο κατά 14 χλστ. σε σχέση με πριν. Αυτό προσφέρει υψηλότερα επίπεδα ελέγχου της πρόσφυσης του πίσω τροχού στον αναβάτη.

Για να αυξήσουν εντυπωσιακά την ισχύ, οι μηχανικοί της Aprilia μείωσαν δραματικά τις τριβές των μηχανικών μερών του κινητήρα.

Αποστολή Ιταλία: Aprilia RSV4 RF

Με 201 άλογα, η νέα υπερηχητική Aprilia RSV4 και η έξτρα-πολεμική έκδοση RF, είναι έτοιμες για απογείωση. Φορέστε τις αντί-g στολές σας, εφαρμόστε το κράνος πιλότου με την παροχή οξυγόνου και φύγαμε για αερομαχίες!

 
O στόχος του Noale, όσον αφορά στη νέα RSV4 είναι ξεκάθαρος. Η δημιουργία της απόλυτης Superbike, μιας τεχνολογικά κορυφαίας, εκρηκτικά δυνατής, και ασταμάτητης πολεμικής μηχανής, έτοιμης να συνεχίσει τη συγκομιδή από νίκες και τίτλους, στην οποία τόσο έχει εθιστεί το ιταλικό εργοστάσιο. Η ολοκαίνουργια Aprilia RSV4 στη βασική έκδοση (βασική έκδοση... λέμε τώρα) RR έρχεται εξοπλισμένη με τα τελευταίας γενιάς, κορυφαία ηλεκτρονικά και τεχνολογικά συστήματα, και με 201 ιπτάμενα άλογα (Θεούλη μου), 16+ περισσότερα από το προηγούμενο μοντέλο! Κι αν ο απαιτητικός αναβάτης θέλει το “κάτι παραπάνω” σε έλεγχο και κατέβασμα χρόνων, μπορεί να προμηθευτεί το επίσημο “Race Pack”, που περιλαμβάνει σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου και εξελιγμένες αναρτήσεις της Öhlins. 

Τέλος, μαζί με την… απλή RSV4 RR, η Aprilia προσφέρει και την περιορισμένης παραγωγής RSV4 RF, την οποία είχαμε την τύχη και την τιμή να οδηγήσουμε στην πίστα του Misano. Η RF διαθέτει το “Race Pack” στο στάνταρ εξοπλισμό της και ένα μοναδικό χρωματισμό που ακούει στο όνομα Superpole -για να μπαίνετε από νωρίς στο πνεύμα.

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ