Aprilia RS 457: Βάση για νέα σειρά μοντέλων

Aprilia RS 457: Βάση για νέα σειρά μοντέλων

Η RS 457 ήταν το πρώτο βήμα στην κατηγορία των μικρών sportbike
“Καλπάζει” η κατηγορία των σπορ μοτοσυκλετών στα 400cc
Παρόμοια σειρά με αυτή του RS 660
Αναβίωση των Dorsoduro και Shiver υπό την πλατφόρμα του 457

APRILIA: Tuareg 660 Με 1000e όφελος κ από 181e/μήνα

Η RS 457 ήταν το πρώτο βήμα στην κατηγορία των μικρών sportbike

Θα μπορούσε η RS 457 της Aprilia να δείξει τον δρόμο για περισσότερες μοτοσυκλέτες μικρού κυβισμού της διάσημης ιταλικής εταιρείας; Σύμφωνα με μια συνέντευξη του υπεύθυνου μάρκετινγκ προϊόντων ApriliaDiego Arioli, στον ιταλικό τύπο, η RS 457 ήταν το λογικό πρώτο βήμα για τη διείσδυση στη κατηγορία μικρών σπορ μοτοσυκλετών της Aprilia. Είναι μια μοτοσυκλέτα που αντιπροσωπεύει την καρδιά της Aprilia, σύμφωνα με τον Arioli, με αρετές όπως η απόδοση και η τεχνολογία. Στην κατηγορία του, το RS 457 είναι αναμφισβήτητα από τις καλύτερα εξοπλισμένες μοτοσυκλέτες διαθέτοντας πολλαπλές λειτουργίες οδήγησης και πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση με έναν εντυπωσιακό κινητήρα.
 

“Καλπάζει” η κατηγορία των σπορ μοτοσυκλετών στα 400cc

Η κατηγορία των σπορ μοτοσυκλετών της τάξεως των 400 κυβικών είναι σε άνθιση με πολλές γνωστές μάρκες να έχουν δημιουργήσει ολόκληρες σειρές μοντέλων βασισμένες σε αυτά τα κυβικά. Ο αυξανόμενος αριθμός νέων μοντέλων από μεγάλες αλλά και πρωτοεμφανιζόμενες μάρκες καθιστά σαφές την μεγάλη ανάπτυξη της κατηγορίας που πιθανότατα θα επηρεάσει συνολικά την βιομηχανία μοτοσυκλετών. Η Aprilia, μια μάρκα που σε πολλές αγορές θεωρείτε premium, δημιούργησε πρόσφατα την RS 457, μια compact sportbike μοτοσυκλέτα, ιδανική για αρχάριους στην σπορ οδήγηση και πρόσθεσε νέα δεδομένα στην κατηγορία. Θα μπορούσε λοιπόν το RS 457 να είναι μόνο η αρχή των σχεδίων της Aprilia και να δούμε στο μέλλον τον ισχυρό δικύλινδρο κινητήρα και σε άλλα μοντέλα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Παρόμοια σειρά με αυτή του RS 660

Η Aprilia έχει στο στόλο της την σειρά μοτοσυκλετών που πυροδότησε η RS 660 οπότε είναι λογικό να φημολογείται η δημιουργία μιας παρόμοιας σειράς όπως αυτή. Όλα ξεκίνησαν με την RS 660 και σύντομα ακολούθησε το λανσάρισμα της Tuono 660 και για τους λάτρεις της off-road οδήγησης δημιουργήθηκε το Tuareg 660. Σε περίπτωση που το RS 457 οδηγήσει στη δημιουργία μιας παρόμοιας σειράς μοτοσικλετών, είναι πολύ πιθανό να δούμε τις πωλήσεις της Aprilia να εκτοξεύονται και να γίνεται ακόμα πιο ανταγωνιστική απέναντι σε μεγαλύτερους κατασκευαστές. 
 

Αναβίωση των Dorsoduro και Shiver υπό την πλατφόρμα του 457

Η Aprilia έχει αρκετές μοτοσυκλέτες οι οποίες θα μπορούσαν να αναβιώσουν μέσω της πλατφόρμας του RS 457 όπως η Dorsoduro ή η Shiver οι οποίες θα αποτελούσαν άξιους αντιπάλους μοτοσυκλετών όπως το KTM Duke 390 ή το CFMoto 459 NK. Η κατηγορία των μικρών σπορ μοτοσυκλετών θα μπορούσε να είναι το εισιτήριο της Aprilia για την επιτυχία σε πολλές διεθνής αγορές ανεβάζοντας την σε ακόμα μεγαλύτερο επίπεδο όπως άλλες ευρωπαϊκές εταιρείες δημιουργώντας ένα μεγαλύτερο δίκτυο αντιπροσώπων. Ο χρόνος θα δείξει αν θα διαχειριστεί σωστά τα “χαρτιά” της η Aprilia και τι αλλαγές θα μπορούσε να επιφέρει στην αγορά.