Best Commuter 2019, αναδείχθηκε το SYM VF185

To SYM VF185 απέναντι στον ανταγωνισμό του για το Best Commuter 2019

Best Commuter 2019: SYM VF185

To νέο υπερ-παπί της SYM, VF185, κέρδισε την πρώτη θέση στην ψηφοφορία για το Best Commuter 2019!

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Το βραβείο της νέας κατηγορίας στον διαγωνισμό του Best Moto κερδίζει το SYM VF 185i με 4.190 ψήφους και ποσοστό 25,3 %. To υπερπαπί της SYM έχει κλέψει ήδη τις καρδιές των ελλήνων αναβατών χάρη στον τετράχρονο κινητήρα 185 κ.εκ., ο οποίος με ισχύ 18 ίππων το κατατάσσει στο δυνατότερο της κατηγορίας.

Διαθέτοντας κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων  και συμπλέκτη, χαρακτηρίζεται από πρωτοφανείς επιδόσεις που ξεφεύγουν από τα δεδομένα των παπιών, ενώ η δυναμική του συνεχίζεται και στον τομέα της εμφάνισης, όπου συναντάμε αιχμηρή μάσκα με LED φωτιστικά σώματα, ανασηκωμένη ουρά με χειρολαβές συνεπιβάτη και εντυπωσιακούς χρωματισμούς που ολοκληρώνουν  το σύνολο.
 
Η σέλα δύο επιπέδων και ο πίνακας οργάνων που συνδυάζει αναλογικές και ψηφιακές ενδείξεις συμβάλλουν στην εργονομία και στην χρηστικότητα στις καθημερινές διαδρομές.  Στο μενού του VF185 περιλαμβάνονται οι σπορ μετακινήσεις τόσο εντός όσο και εκτός πόλης και για τον λόγο αυτό εξοπλίζεται με τηλεσκοπικό πιρούνι και μονό αμορτισέρ, θυμίζοντας μοτοσυκλέτα, ενώ έμφαση έχει δοθεί και στον τομέα της ασφάλειας, με τους δίσκους τύπου μαργαρίτα να συνεργάζονται με σύστημα ABS, φροντίζοντας  για την διαδικασία της επιβράδυνσης.