Ο κ. Κώστας Καμπράνης (αριστερά), παραδίδει το ολοκαίνουργιο Keeway Target 125 στον νικητή του Best Moto 2019 κ. Γιώργο Βονοφακίδη (δεξιά).

Best Moto 2019: Παραδόθηκε το Keeway Target 125!

Ο τυχερός νικητής του Keeway Target 125, που κέρδισε μέσω του Best Moto 2019 by Mototriti, παρέλαβε περιχαρής το νέο του όχημα! Δείτε περισσότερα…

Το Best Moto είναι ένας διαγωνισμός που χαρίζει χαμόγελα από την πρώτη φορά που διεξήχθη στην Ελλάδα. Όντας πρωτοποριακός, ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, αποκλειστική «υπόθεση» του Moto Τρίτη, είναι και η μόνη ανάλογη διοργάνωση στη χώρα που χαρίζει μοτοσυκλέτες, για πάντα, στους υπερτυχερούς μεγάλους νικητές του.

Εχθές, στα κεντρικά της Benelli στην Λεωφόρο Αλίμου, ο πρώτος από τους 4 μεγάλους νικητές του Best Moto 2019, κ. Γιώργος Βονοφακίδης, παρέλαβε το νέο του όχημα: Ένα Keeway Target 125, όλο δικό του, για πάντα!

Η παράδοση έγινε από τον κ. Κώστα Καμπράνη, Διευθυντή Πωλήσεων των Benelli-MotoWay στην Ελλάδα, σε μια στιγμή που δώσαμε και εμείς το παρών και απαθανατίσαμε την στιγμή της παράδοσης.

Ο κ. Βονοφακίδης φυσικά δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του, ενώ μας δήλωσε ότι «είναι το καλύτερο δώρο που έχει ποτέ κερδίσει» και ότι ήρθε στην κατάλληλη στιγμή έτσι ώστε «να αντικαταστήσει το παλιό του παπί». Ο κ. Βονοφακίδης μας συνεχάρη για τις προσπάθειες και τις δράσεις μας και εμείς με την σειρά μας, του ευχηθήκαμε και του ευχόμαστε και διαδικτυακά, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!