O νικητής κ. Παναγιώτης Ντζαμίλης (αριστερά) μαζί με τον κ. Γιώργο Τριανταφυλλίδη της Μπαξεβάνης Moto.

Best Moto: Παραδόθηκε το κράνος X-Lite X-903

Στον νικητή του παραδόθηκε το X-Lite X903 που το Moto Τρίτη χάρισε σε έναν τυχερό νικητή, μέσω του Best Moto 2019. Δείτε περισσότερα.

Το Best Moto 2019 by Mototriti χάρισε ένα ακόμα από τα μεγάλα δώρα του, σε έναν υπερτυχερό αναβάτη. Πρόκειται για το κράνος X-Lite X-903, που παραδόθηκε πλέον στον νέο του ιδιοκτήτη, κ. Παναγιώτη Ντζαμίλη.

Την παράδοση πραγματοποίησε ο κ. Γιώργος Τριανταφυλλίδης της εταιρείας Μπαξεβάνης Moto, αφού ευχήθηκε καλά και ασφαλή χιλιόμετρα στον κ. Ντζαμίλη.

Το X-Lite X-903 είναι το νέο κορυφαίο full face κράνος της X-Lite και είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα. Απευθύνεται στους αναβάτες με τις υψηλότερες απαιτήσεις για οποιοδήποτε περιβάλλον χρήσης, από την πόλη μέχρι και τον τουρισμό. Κατασκευάζεται σε 3 διαφορετικά μεγέθη κελύφους για βέλτιστη εφαρμογή σε όλους τους αναβάτες.

Το X-Lite X903 φέρει σύστημα ταχείας αφέρεσης NERS-Nolan Emergency Release System, που χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, αν απαιτείται η αφαίρεση του κράνους. Η μεγάλου πλάτους ζελατίνα είναι αφαιρούμενη και χρησιμοποιεί σύστημα μαγνητικής στήριξης MVA. Η συγκράτηση του X-903 στο κεφάλι γίνεται με μηχανισμό Double Ring (διπλού δακτυλιδιού) για δοκιμασμένη, κορυφαία ασφάλεια.