Best Moto by LS2: 5 Βραβεία για την Γκοργκόλης Α.Ε.

Best Moto by LS2: 5 Βραβεία για την Γκοργκόλης Α.Ε.

5 Βραβεία για την Γκοργκόλης Α.Ε.
3 Βραβεία για το Sym Symphony ST: Oικονομικότερο σκούτερ, Best Value for Money σκούτερ και πρώτο σε πωλήσεις σκούτερ κάτω απο 300cc
Οικονομικότερη μοτοσυκλέτα QJ Motor SVT 650X
Πρώτο σε πωλήσεις παπί το Daytona DY 125

SYM: Joyride 300 16'' Tα έχει όλα!

SYM: Jet X 125 125άρι χωρίς δίπλωμα μοτοσυκλέτας.

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

5 Βραβεία για την Γκοργκόλης Α.Ε. παρέλαβε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της εταιρείας κ. Μπάμπης Μέντης. Πρόκειται για τα βραβεία του πιο οικονομικού σκούτερ της χρονιάς, του πιο value for money scooter της χρονιάς και του σκούτερ κάτω από 300cc με τις περισσότερες πωλήσεις καθώς και τα βραβεία οικονομικότερης μοτοσυκλέτας και του παπιού με τις περισσότερες πωλήσεις.
Το Sym Symphony ST είναι το σκούτερ που συγκέντρωσε τα 3 από τα 5 βραβεία, εκείνα του οικονομικότερου σκούτερ, του πιο value for money και εκείνου με τις περισσότερες πωλήσεις κάτω από 300 κυβικά. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το διάσημο σκούτερ της Sym συγκεντρώνει πληθώρα βραβείων στο διαγωνισμό Best Moto με τους αναγνώστες να το αναδεικνύουν κορυφαίο σκούτερ στις παραπάνω κατηγορίες. Είναι η 10η συνεχόμενη χρονιά που η Sym είναι πρώτη στις ταξινομήσεις μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα. Τα κύρια χαρακτηριστικά που κάνουν το Symphony ST να ξεχωρίζει είναι η πρακτικότητα και η αξιοπιστία του καθώς και το after sales service στο οποίο η Γκοργκόλης Α.Ε. επενδύει όλα αυτά τα χρόνια.
Ως την οικονομικότερη μοτοσυκλέτα αναδείχθηκε η QJ Motor SVT 650X της οποίας είναι η δεύτερη χρονιά κυκλοφορίας της στην ελληνική αγορά προσελκύοντας το έντονο ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού. Είναι μια adventure μοτοσυκλέτα με V2 κινητήρα, ποιότητα κατασκευής και πλούσιο εξοπλισμό με την μητρική εταιρεία της QJ Motor να έχει μεγάλη τεχνολογική και εμπορική τεχνογνωσία πολλών ετών.
Και τέλος το βραβείο του παπιού με τις περισσότερες πωλήσεις παρέλαβε η Γκοργκόλης Α.Ε. για το Daytona DY 125 μιας και είναι η 7η συνεχόμενη χρονιά που βγαίνει πρώτο στις ταξινομήσεις των παπιών. Η κατηγορία των παπιών εκτός από μεταφορικό μέσο είναι ένα εργαλείο για πολλούς επαγγελματίες οι οποίοι έχουν κριτήριο την αξιοπιστία και την after sales εξυπηρέτηση στο γρήγορο service που τους παρέχει η εταιρεία Γκοργκόλης Α.Ε.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Moto Traffic Αρναούτογλου: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA