LIVE: κίνηση στους δρόμους
Best Moto by LS2: Παράδοση βραβείου στη Sunra για το Robo S

Best Moto by LS2: Παράδοση βραβείου στη Sunra για το Robo S

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Robo S της Sunra κερδίζει το βραβείο για το ηλεκτρικό με τις περισσότερες ταξινομήσεις.

SUNRA: Rainbow! Νέο και μοδάτο!

Δείτε εδώ το τεστ του Sunra Robo S από το Moto Τρίτη
Η ηλεκτροκίνηση έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, με τα scooter να αποτελούν μια πολύ συμφέρουσα εναλλακτική για καθημερινή μετακίνηση με ελάχιστο κόστος χρήσης και συντήρησης, ενώ η επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» κάνει την αγορά τους ακόμα πιο δελεαστική. Έχουν ήδη αρχίσει να κερδίζουν το δικό τους μερίδιο στην αγορά και εμφανίζονται πλέον στα επίσημα στοιχεία των ταξινομήσεων.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΜΕ, το Sunra Robo-S βρέθηκε στην πρώτη θέση των πωλήσεων για το 2023, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Φυσικά αυτό δεν είναι τυχαίο, καθώς τα επιμέρους χαρακτηριστικά του, το αναδεικνύουν σε μια ιδανική πρόταση για όσους αναζητούν ένα όχημα καθημερινής οικονομικής μετακίνησης.
Με αυτονομία 100 χιλιόμετρων, τελική ταχύτητα που ξεπερνάει τα 80χλμ./ώρα και μειωμένο κόστος χρήσης, το Sunra Robo-S μπορεί να αντικαταστήσει επάξια ένα βενζινοκίνητο scooter 125 κυβικών.
Έτσι, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Robo S της Sunra βραβεύτηκε από τον θεσμό Best Moto by LS2 ως το ηλεκτρικό Scooter με τις περισσότερες ταξινομήσεις για τη χρονιά που πέρασε.