net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Άνετη η σέλα και για τους δύο με σωστό αφρώδες και κλίση.

Και στροφόμετρο, αλλά και δείκτης ταχύτητας κιβωτίου στα όργανα!

Εργονομία-Aνεση: Σπορ αέρας

Το στροφόμετρο δίνει άλλο αέρα στο Jetix και ομορφαίνει τον πίνακα οργάνων, ένα πίνακα που στα περισσότερα παπιά αποτελείται αποκλειστικά από… το κοντέρ. 
Ταυτόχρονα το Jetix διαθέτει και ένα όμορφο, ψηφιακό δείκτη ταχυτήτων που δείχνει με κόκκινες ενδείξεις την εκάστοτε ταχύτητα κιβωτίου, ώστε να μην προσπαθείτε π.χ. να αλλάξετε σε… πέμπτη. Η σέλα είναι άνετη για δύο άτομα, και στη βόλτα με χαμηλές ταχύτητες αποδεικνύεται απολαυστική. 
Η τοποθέτηση του μονού αμορτισέρ στο Jetix, εκτός από τα προφανή οφέλη στο κράτημα, για τα οποία θα μιλήσουμε παρακάτω, έχει και ένα μειονέκτημα, που είναι ο περιορισμός του αποθηκευτικού χώρου κάτω από τη σέλα. Ακόμη και έτσι όμως θα χωρέσετε άνετα τα χαρτιά σας, τα εργαλεία του παπιού, τα γάντια σας και μερικά ακόμη ψιλοπράγματα, οπότε δεν υπάρχει λόγος για σοβαρή γκρίνια. 

Αξιοπερίεργος πάντως είναι ο τρόπος με τον οποίο αποκτά ο αναβάτης πρόσβαση στο χώρο κάτω από τη σέλα, και κατά συνέπεια και στο ρεζερβουάρ. 
Για να ανοίξετε λοιπόν τη σέλα, πρέπει να βγάλετε το κλειδί από τον κεντρικό διακόπτη που βρίσκεται στο δεξί μέρος της ποδιάς και να τον τοποθετήσετε σε έναν άλλο διακόπτη που βρίσκεται στο… αριστερό μέρος της ποδιάς, και δείχνει ολόιδιος με τον κεντρικό! 
Ένα ακόμη χαρακτηριστικό των νέων σε σχεδίαση παπιών, η κομψή ποδιά, σημαίνει πως δεν πρέπει να περιμένετε να προστατέψει αποτελεσματικά τα πόδια σας από αέρα και λάσπες. Μπρος στα κάλλη…

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ