net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ικανότατη μοτοσυκλέτα με πολλές και σημαντικές ανανεώσεις, για το 2016.

Η ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις, προσφέρει πολύ καλή κάλυψη, αν και στην ψηλότερη θέση της ενοχλεί ελαφρώς το οπτικό πεδίο.

Ποιοτικότατη η σέλα, με άριστο σχήμα, θα σας επιτρέψει να μείνετε πάνω της μέχρι να αδειάσει το ρεζερβουάρ.

Triumph Tiger Explorer XCa

Με τις νέες ημι-ενεργητικές αναρτήσεις και τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά του συστήματα, ο ανανεωμένος Εξερευνητής των Βρετανών, απέκτησε μια σαφώς πιο πολυδιάστατη προσωπικότητα και συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στις πιο προηγμένες τεχνολογικά μοτοσυκλέτες της κατηγορίας του.

 
Τιμή: 20.490 ευρώ
 
+: Προσαρμοστικότητα, ροπή κινητήρα, άνεση
-: Αίσθηση βάρους στις χαμηλές ταχύτητες
 
Το Tiger Explorer είναι μια μοτοσικλέτα που ταιριάζει κουτί σε αυτούς που έτρωγαν όλο το φαί τους όταν ήταν μικροί και πέταξαν μπόι πάνω από τον μέσο όρο. 
Η θέση οδήγησης έχει χαρακτηριστικά… πολυθρόνας αφού σας αφήνει να απλωθείτε επάνω της σωστά. Το τιμόνι βρίσκεται σε πολύ καλή θέση για καθιστή οδήγηση, αλλά θα το προτιμούσαμε λίγο πιο ψηλά για εκτός δρόμου. 
Ο νέος πίνακας πληροφοριών είναι ευδιάκριτος και για να προχωρήσετε σε ρυθμίσεις στα ηλεκτρονικά της μοτοσικλέτας από το αριστερό γκριπ χρειάζονται μόλις λίγα λεπτά εξοικείωσης, ακόμη και αν δεν σας έχουν πει πού θα βρείτε το καθετί.
Η έκδοση της δοκιμής ήταν η κορυφαία XCa και ο εξοπλισμός της βρισκόταν στα ουράνια, ενώ στα ίδια ύψη είναι και η ποιότητα κατασκευής της μοτοσικλέτας που έχει προσεχθεί σε κάθε της λεπτομέρεια. 

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ