Dainese Mugello R D-air στη μισή τιμή!

Επωφεληθείτε από τη μοναδική προσφορά των Papastavrou Shops και αποκτήστε την καλύτερη δερμάτινη φόρμα της Dainese, τη Mugello R D-air με αερόσακο, σε τιμή που δεν ξανάγινε.

Τα Papastavrou Shops φροντίζουν για την ασφάλειά σου και προσφέρουν την top δερμάτινη φόρμα της Dainese, την Mugello R D-air, με έκπτωση 50%. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να την αποκτήσεις μόνο με 1.990 ευρώ αντί της αρχικής τιμής των 3.999,95 ευρώ. Ποτέ ξανά η ασφάλεια επιπέδου MotoGP δεν ήταν τόσο προσιτή. Η πιο προηγμένη από πλευράς άνεσης και υλικών δερμάτινη φόρμα, συναντά την τεχνολογία αερόσακων D-air προσφέροντας την απόλυτη προστασία.

Η Mugello R D-air είναι κατασκευασμένη από δέρμα καγκουρό με ελαστικά επιθέματα και ύφασμα Tri-Axial στην περιοχή της πλάτης. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός εξασφαλίζει χαμηλό βάρος, ελαστικότητα και άνεση. Τα γόνατα, οι αγκώνες και οι ώμοι προστατεύονται από εξωτερικές πλάτες τιτανίου, ενώ εσωτερικά υπάρχουν Level 2 προστατευτικά σε αγκώνες και γόνατα και πλάτη. Οι ξύστρες είναι φυσικά αφαιρούμενες και μπορούν να αντικατασταθούν, ενώ στην αεροδυναμική καμπούρα υπάρχει υδροδοχείο που βοηθά στην ενυδάτωση του αναβάτη. Ένα ακόμα πρωτοποριακό στοιχείο εξοπλισμού της Mugello R D-air είναι το έξυπνο σύστημα με φωτάκια LED που ενεργοποιούνται σε περίπτωση πτώσης, ώστε να είναι ορατός ο αναβάτης σε συνθήκες χαμηλής ορατότητας.



Η προστασία του αναβάτη ολοκληρώνεται με το σύστημα D-air που ανιχνεύει τις επικίνδυνες καταστάσεις και αυτόματα ενεργοποιεί τους ειδικούς αερόσακους γύρω από το σώμα του αναβάτη. Αποτελείται από 3 μετρητές επιτάχυνσης, 3 γυροσκόπια, GPS, 2 Gbyte εσωτερικής μνήμης, διασύνδεση χρήστη και πολυμερή μπαταρία λιθίου. Το σύστημα έχει τη δυνατότητα όχι μόνο να αναγνωρίσει την πτώση από High Side ή Low Side, αλλά και να αξιολογήσει την σοβαρότητά της και να ενεργοποιήσει τους αερόσακους μόνο όταν είναι απαραίτητο. Το σύστημα D-air διαθέτει αερόσακο και στους ώμους ο οποίος περιορίζει την κλίση του κεφαλιού σε σχέση με το λαιμό και μειώνει την κίνηση του κράνους στην διάρκεια της πτώσης και μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμού στις κλείδες.

Θα τη βρείτε διαθέσιμη σε δυο χρώματα, λευκό και μαύρο, αποκλειστικά στα Papastavrou Shops.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καλλιρρόης 30, Αθήνα
τηλ. 210 9249350
www.papastavroushops.gr 
Facebook

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα, Τετάρτη: 09:30 – 17:30
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:30 – 20:30
Σάββατο: 10:00 – 15:00