Daytona 350 X2: Με τουριστικό εξοπλισμό και δυνατότερο κινητήρα

Daytona 350 X2: Με τουριστικό εξοπλισμό και δυνατότερο κινητήρα

Η νέα sport touring μοτοσυκλέτα της Daytona έρχεται με ισχυρότερο κινητήρα 350 κυβικών και εξοπλισμό που δεν βρίσκεις ούτε σε ακριβότερες μοτοσυκλέτες!

39,5 ίπποι από τον νέο μονοκύλινδρο κινητήρα των 348κ.εκ


Η νέα γενιά του sport touring 350 Χ2, της δημοφιλούς και επιτυχημένης εμπορικά οικογένειας των Daytona by ZONTES φέρνει ένα σαρωτικό κύμα εξέλιξης σε όλους τους τομείς. Στο επίκεντρο βρίσκεται ο ολοκαίνουργιος τετράχρονος, μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος κινητήρας των 348cc, με λίπανση υγρού κάρτερ, ο οποίος αποδίδει 39,5 ίππους στις 9.500σαλ. και 32,8Nm ροπής στις 7.500σαλ. αντίστοιχα. Το σύστημα ψεκασμού όπως και η ECU προέρχεται από την Bosch, προσφέροντας δύο χαρτογραφήσεις για την απόδοση, ενώ η νέα μέθοδος χύτευσης του κυλίνδρου έχει ως αποτέλεσμα τα λεπτότερα τοιχώματα και την αύξηση των διόδων ψυκτικού για καλύτερη απαγωγή της θερμότητας. Στο συγκεκριμένο τομέα συμβάλλει και η προσθήκη του ψυγείου λαδιού μαζί με την αύξηση της επιφάνειας του κεντρικού ψυγείου και το μεγαλύτερης διαμέτρου βεντιλατέρ. Μεγαλύτερο είναι επίσης και το φιλτροκούτι, όπως και η νέα σύνδεσή του, με στόχο τη βέλτιστη κατανομή της ροπής. Επίσης διαθέτει μονόδρομο και υποβοηθούμενο συμπλέκτη για πιο προβλέψιμη συμπεριφορά σε απότομο κατέβασμα ταχυτήτων ή κλείσιμο του γκαζιού, και πιο ελαφριά αίσθηση στη μανέτα του συμπλέκτη.

TFT οθόνη με συνδεσιμότητα και νεά γενιά keyless


Στον πλούσιο εξοπλισμό του 350 Χ2 περιλαμβάνεται η TFT οθόνη με δυνατότητα διασύνδεσης μέσω Bluetooth  και τέσσερα θεματικά interfaces, με πλήθος πληροφοριών για τον αναβάτη, μεταξύ των οποίων και η παρακολούθηση της πίεσης και της θερμοκρασίας των ελαστικών, χάρη στο νέο σύστημα αισθητήρων TPMS. Η τεχνολογία keyless νέας γενιάς GEN 2.5 και το ηλεκτρικό κλείδωμα του κεντρικού διακόπτη της σέλας και της τάπας του ρεζερβουάρ παραμένουν στον στάνταρ εξοπλισμό, όπως και τα full LED φωτιστικά σώματα. Το 350 Χ2 διαθέτει διπλή θύρα USB ταχείας φόρτισης QC3 και  διακόπτες με κρυφό φωτισμό, οι οποίοι έχουν και τη διεθνή πιστοποίηση IP67 για την αδιαβροχοποίησή τους. ενώ η ζελατίνα ρυθμίζεται ηλεκτρικά καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος αναβατών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Φρένα J.Juan και ABS της Bosch


Από τις σημαντικότερες βελτιώσεις που έχει δεχθεί το νέο 350 Χ2, είναι οι αναβαθμισμένες αναρτήσεις με νέες ρυθμίσεις, με μεγαλύτερης διαμέτρου πιρούνι 43χιλ. και αμορτισέρ, αλλά και μεγαλύτερες διαδρομές, προσφέροντας περισσότερη οδηγική απόλαυση και βελτιωμένη δυναμική συμπεριφορά. Η προσθήκη των φρένων από την J.Juan (μέλος του ομίλου της Brembo πλέον) με μεγαλύτερης διαμέτρου δίσκους 320χιλ.μπροστά και 265 πίσω καθώς και το δικάναλο ABS της Bosch, ανεβάζουν το επίπεδο ασφάλειας και εμπιστοσύνης που εμπνέει το 350 Χ2 στον αναβάτη του.

Η τιμή του Daytona 350 X2 είναι 4.795 ευρώ

Ισχυρότερος κινητήρας 350 κυβικών με 40 ίππους
TFT οθόνη που συνδέεται με το κινητό σου
Ασφαλέστατο με J.Juan φρένα και ABS της Bosch
Αναβαθμισμένες αναρτήσεις με ανεστραμμένο πιρούνι και αμορτισέρ με μεγαλύτερο έμβολο
Με τέτοιο επίπεδο εξοπλισμού, εσύ θα πήγαινες σε μεγαλύτερα κυβικά;

Moto Traffic Αρναούτογλου: Εξουσιοδοτημένο Service SYM-DAYTONA