Το Daytona eLEKTRA 50 είναι από τα πιο προσιτά ηλεκτρικά scooter που μπορείς να αγοράσεις και σου λύνει τα χέρια στο θέμα οικονομίας και πρακτικότητας.

Το Daytona eLEKTRA 50 είναι από τα πιο προσιτά ηλεκτρικά scooter που μπορείς να αγοράσεις και σου λύνει τα χέρια στο θέμα οικονομίας και πρακτικότητας.

    Daytona Best Electric eLEKTRA 50

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    Το eLEKTRA 50 είναι ηλεκτρικό και κατά συνέπεια φιλικό στο περιβάλλον αλλά και την τσέπη του κατόχου του.  Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ευκολία και πρακτικότητα σε όσους κινούνται σε πολυσύχναστα κέντρα πόλεων. Διαθέτει μεγάλους χώρους για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών και συγκεκριμένα κλειστό αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα ο οποίος επαρκεί για ένα Jet κράνος, ή διάφορα μικροαντικείμενα,  μεγάλο επίπεδο δάπεδο για μεταφορά πραγμάτων, γάντζο ανάρτησης χειραποσκευών στο εσωτερικό της ποδιάς, ενώ έρχεται με βαλίτσα στο standard εξοπλισμό του.

    Το eLEKTRA 50 έχει ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 1610 Watt, ο οποίος τροφοδοτείται από μια μπαταρία μολύβδου 60V 20Ah. Χρειάζεται 7-8 ώρες για μια πλήρη φόρτιση και προσφέρει αυτονομία έως 48 χιλιόμετρα. Η τελική ταχύτητα του φτάνει τα 45 χλμ./ώρα, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να οδηγηθεί και με δίπλωμα μοτοποδηλάτου, ενώ έχει 3 προγράμματα οδήγησης και όπισθεν για μέγιστη ευκολία.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

     
    Το eLEKTRA 50 είναι αρκετά ευέλικτο χάρη στους 10άρηδες τροχούς, με το πακέτο των αναρτήσεων να αποτελείται από ένα συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι και 2 αμορτισέρ πίσω, ενώ στα φρένα έχουμε δισκόφρενο 180mm μπροστά και ταμπούρο πίσω. Ο εξοπλισμός του είναι πλούσιος, αφού εκτός από το πρακτικό top box, περιλαμβάνει σύστημα έξυπνου κλειδιού με συναγερμό, έγχρωμη οθόνη LCD με ζωντανά χρώματα για απόλυτη ευκρίνεια ακόμη και σε πλήρη ηλιοφάνεια και full LED φωτισμό για μοντέρνα εμφάνιση και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

    To Daytona eLEKTRA 50 κοστίζει 1.095 ευρώ