Αν δεν έχεις δίπλωμα και αναζητάς ένα οικονομικό μέσο μετακίνησης, το City-Fun της Daytona είναι για εσένα.

Αν δεν έχεις δίπλωμα και αναζητάς ένα οικονομικό μέσο μετακίνησης, το City-Fun της Daytona είναι για εσένα.

    Daytona Best Electric City-Fun

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    Το City-Fun είναι ένα ηλεκτρικό scooter που εστιάζει στην ευκολία χρήσης και απευθύνεται ακόμα σε ατούς που δεν έχουν δίπλωμα οδήγησης. Είναι εξοπλισμένο με κινητήρα 350 Watt με μέγιστη ροπή 17Nm, που σημαίνει ότι η ροπή του είναι αντίστοιχη με βενζινοκινητήρα 200 κυβικών. Δεν μας προκαλεί λοιπόν έκπληξη το γεγονός ότι έχει σέλα και πλάτη συνεπιβάτη, αφού είναι ικανό να μετακινήσει 2 άτομα. Η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 25 χλμ. / ώρα, ώστε να μπορεί να οδηγηθεί χωρίς δίπλωμα. Αυτό το καθιστά κατάλληλο για όσους μετακινούνται με τα MMM και θέλουν να απαλλαγούν από το στρίμωγμα και την ταλαιπωρία και φυσικά για όσους θέλουν αν κάνουν τα πρώτα τους βήματα στους 2 τροχούς.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


    Έχει ικανότητα ανάβασης 13% από στάση και πλήρως φορτωμένο για να μην αλλάζεις δρόμο κάθε φορά που βλέπεις ανηφόρα. Ο κινητήρας τροφοδοτείται από μια αποσπωμένη μπαταρία λιθίου που δίνει αυτονομία 32 χιλιόμετρα και χρειάζεται 4 έως 6 ώρες για μια φόρτιση. Το βάρος της είναι μόλις 5 κιλά, οπότε μπορείς στην ανάγκη βγάζοντας το καπάκι στο δάπεδο, να την κουβαλήσεις εύκολα και να τη φορτίσεις στο γραφείο και οπουδήποτε υπάρχει απλή οικιακή πρίζα. Διαθέτει τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και διπλά αμορτισέρ πίσω για μεγαλύτερη άνεση, ενώ τα ταμπούρα των 110 χιλιοστών είναι υπεραρκετά για τις ταχύτητες που καλούνται να διαχειριστούν.

    Ο εξοπλισμός του City-Fun περιλαμβάνει εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα, καθρέπτες, λασπωτήρες, κεντρικό σταντ και μεγάλο καλάθι μεταφοράς αντικειμένων στο εμπρός μέρος. Το συνολικό του βάρος είναι μόλις 41 κιλά, οπότε οι μανούβρες και το παρκάρισμα γίνονται πανεύκολα.     

    To Daytona City-Fun είναι διαθέσιμο σε 4 χρώματα και κοστίζει 745 ευρώ.