200 κυβικά εκατοστά

Σπορ εμφάνιση

Hero Karizma R και ZMR

Το Karizma της Hero έκανε την εμφάνιση του το 2003 και δεν είχε δεχθεί σημαντικές αλλαγές από τότε. Πλέον, ήρθε η ώρα της ανανέωσης καθώς ο ανταγωνισμός έχει γίνει πολύ σκληρός.

Με όλο και περισσότερες μοτοσυκλέτες να κάνουν την εμφάνιση τους στην κατηγορία των 200 κυβικών η Hero δεν θα μπορούσε να ανταγωνιστεί μοτοσυκλέτες όπως τα Pulsar NS 200, KTM Duke 200, KTM RC 200 και άλλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Hero ετοιμάζει τη νέα γενιά των Karizma, η οποία θα χρησιμοποιεί έναν κινητήρα 200 κυβικών. Το προηγούμενο μοντέλο ήταν εφοδιασμένο με έναν κινητήρα 223 κυβικών απόδοσης 19,2 ίππων, ενώ η έκδοση ZMR με ηλεκτρονικό ψεκασμό απέδιδε 20 ίππους ενώ συνεργαζόταν με  κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων. Η απόδοση του νέου μοντέλου αναμένεται να είναι αυξημένη, ενώ θα είναι εξοπλισμένο με 6τάχυτο κιβώτιο.

Η Hero θέλει να επικεντρωθεί σε μοτοσυκλέτες κάτω από 200 κυβικά και πάνω από 300, ενώ μέσα στα επόμενα δυο χρόνια θέλει να παρουσιάσει μια νέα γκάμα μοντέλων. Επίσης, θέλει να επεκτείνει τη δραστηριότητά της και να εδραιωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο.