LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ηοnda Africa Twin 2024 – Με σημαντικές αλλαγές έρχεται το νέο μοντέλο

Ηοnda Africa Twin 2024 – Με σημαντικές αλλαγές έρχεται το νέο μοντέλο

Η Honda φέρνει αναβαθμίσεις για το 2024 τόσο στην CRF1100L (Africa Twin), όσο και στην έκδοση Adventure Sports. Δείτε τι αλλάζει σε απόδοση και περιφερειακά.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Μεγαλύτερη απόδοση, καλύτερο DCT, Tubeless ελαστικά


O κινητήρας των 1.084cc έχει δεχθεί αναβαθμίσεις στην εισαγωγή και στο σύστημα εξάτμισης, κάτι που θα παράγει περισσότερη ροπή στις χαμηλές και μεσαίες περιοχές, ανεβάζοντας και τη μέγιστη ροπή στα 112 Nm. Όσον αφορά την ιπποδύναμη, αυτή παραμένει στους 102 ίππους.  



Η Honda έχει αντίστοιχα «πειράξει» το κιβώτιο DCT για να συμβαδίσει με τη νέα ροπή. Επίσης έχει επενδύσει στο να γίνονται πιο γρήγορα τα κατεβάσματα και στο να γίνεται καλύτερη αναγνώριση του αν η μοτοσυκλέτα στρίβει, ώστε να αποφεύγονται οι αλλαγές στη μέση της στροφής, κάτι που μπορούσε να συμβεί σε παλαιότερες εκδόσεις του DCT.

Το πλαίσιο, το υποπλαίσιο και το ψαλίδι παραμένουν ίδια με τις εκδόσεις του 2023, όμως υπάρχουν μικρές διαφορές στη σχεδίαση της μούρης, με στόχο την καλύτερη ένταξη της νέας, ρυθμιζόμενης σε πέντε θέσεις ζελατίνας, χωρίς όμως το Africa Twin να χάνει την ξεχωριστή του εικόνα. Η σέλα είναι επίσης νέας σχεδίασης, ενώ πλέον η Africa Twin θα κυκλοφορεί με Tubeless ελαστικά.


 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »