Έρχεται και άλλο μέλος στην οικογένεια ADV της Honda;

Honda: Πληροφορίες για (X-) ADV 300

To «adventure scooter» ως κατηγορία φαίνεται ότι θα επεκταθεί, με πληροφορίες να μιλούν για νέο Honda XADV 300 στην EICMA φέτος! Δείτε περισσότερα.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Πριν λίγο καιρό, είδαμε την εμφάνιση του νέου Honda ADV 150 για τις αγορές της Ασίας, ένα νέο scooter το οποίο είναι προφανώς εμπνευσμένο από το μεγαλύτερο X-ADV το οποίο με την σειρά του συντάραξε τις «συνηθισμένες κατηγορίες» δικύκλων. Καθώς η Honda έχει «πιάσει» τον Adventure αέρα της εποχής, φήμες λένε ότι στην φετινή EICMA, θα δούμε και ένα ακόμα μέλος της ADV οικογένειας, με όνομα «X-ADV 300» ή ADV 300!

Οι πληροφορίες προέρχονται από φωνές του Ιταλικού τύπου και έχουν συγκεκριμένη μορφή για πολλά σημεία του scooter. Το νέο μοντέλο θα είναι βασισμένο στο πλαίσιο και τον κινητήρα του Forza 300, με διαφορετικές αναρτήσεις και ελαστικά. Αλλαγμένη φυσικά θα είναι και η εμφάνιση του μοντέλου, με το υποτιθέμενο ADV 300 να ακολουθεί τις εμφανισιακές προσταγές της κατηγορίας αλλά και του μεγαλύτερου X-ADV.

Περισσότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα νέο πίνακα οργάνων σε μορφή οθόνης, χρήση LED φωτισμού και συστήματος εκκίνησης χωρίς κλειδί και χρήση traction control, όπως ακριβώς και στο Forza. Περισσότερα προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά και ίσως πρέπει να περιμένουμε μέχρι την EICMA, για να πάρουμε οριστικές απαντήσεις…