Ο Marc Marquez

Marquez: «Ο Fabio δεν προσπαθεί αρκετά»

Τοποθετήθηκε για τον πλέον συζητημένο αναβάτη MotoGP των τελευταίων 2 χρόνων ο πρωταθλητής του 2019 Marc Marquez, κάνοντας μάλιστα την πρόβλεψη του για το ποιος μπορεί να σηκώσει την φετινή κούπα. Τι είπε ο Ισπανός;

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και τα 2 χειρουργεία που αναγκάστηκε να κάνει, ο Marc Marquez θα μείνει εκτός αγώνων για 2 με 3 μήνες και είναι βέβαιο πλέον, ότι χάνει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον φετινό τίτλο. Ο πιο επιτυχημένος αναβάτης MotoGP των τελευταίων 10 χρόνων πήρε την ευκαιρία και μίλησε τόσο για τους αντιπάλους του, όσο και για το ποιος πιστεύει ότι θα πάρει τον φετινό τίτλο.
 
Προφανώς ένα από τα φαβορί είναι μέχρι στιγμής και ο Fabio Quartararo, όμως ο Marquez είχε κάποιες… διορθώσεις να προτείνει στον ταλαντούχο Γάλλο. Είπε συγκεκριμένα: «Μετά την Jerez έλεγα ότι αυτός θα το πάρει, αλλά υπέφερε πολύ στο Brno. Αν θέλεις να είσαι πρωταθλητής, ΟΚ τερματίζεις σε αγώνες αλλά δεν είναι αρκετό. Πρέπει να είσαι μπροστά και να δείχνεις ότι είσαι εκεί. Έχει δυσκολευτεί στα δοκιμαστικά και δεν είναι όσο σταθερός ήταν πέρσι».
 
Ποιος πιστεύει ο Marquez ότι θα το πάρει, φέτος; «Αν στοιχημάτιζα σε κάποιον, θα ήταν μεταξύ του Fabio και του Dovi. Ο Fabio έχει την ταχύτητα αλλά ο Dovi την εμπειρία. Αν ο Andrea πάρει τον τίτλο όλοι θα χαρούν, το αξίζει. Αλλά και ο Fabio είναι νέος και ταλαντούχος και έδειξε πέρσι ότι είναι πολύ γρήγορος, άρα θα στοιχηματίσω μεταξύ αυτών των δύο».