net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μην χάσετε το νέο τεύχος Moto Τρίτη, αύριο 7/6 στα περίπτερα!

Δοκιμάζουμε πρώτοι: Honda Integra NC750 D ABS DCT

Δοκιμάζουμε: KYMCO Downtown 350i

Οδηγούμε: Harley Davidson CVO Road Glide Ultra

Δοκιμάζουμε: Triumph Bonneville T120

BEST BUY On -Off 1000 κ.εκ. Σκληρός ανταγωνισμός!

Nέο τεύχος Moto Τρίτη!

Το νέο τεύχος του Moto Τρίτη κυκλοφορεί αύριο, 07/06, με δοκιμές, special αφιερώματα και θεματολογία που δεν πρέπει να χάσετε! Παράλληλα, με την αγορά του περιοδικού, αποκτάτε εκπτωτικό κουπόνι 300 ευρώ για την αγορά κάποιου εκ των Kawasaki Ninja 250 SL ή Kawasaki Z250SL!

 
Το νέο τεύχος του Moto Τρίτη κυκλοφορεί  αύριο, 07/06, με δοκιμές, special αφιερώματα και θεματολογία που δεν πρέπει να χάσετε! Παράλληλα, με την αγορά του περιοδικού, αποκτάτε εκπτωτικό κουπόνι 300 ευρώ για την αγορά κάποιου εκ των Kawasaki Ninja 250 SL ή Kawasaki Z250SL! 

Στο τεύχος Νο8 του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί στις 7/6/2016, μπορείτε να διαβάσετε:

Δοκιμάζουμε πρώτοι:  Honda Integra NC750 D ABS DCT

Το Integra που συνδυάζει χαρακτηριστικά μοτοσικλετών και scooter, ανανεώθηκε στα σημεία και βελτίωσε το DCT του, με πιο ομαλές εναλλαγές σχέσεων και  τρία νέα «S» modes. Πoιός είναι ο στόχος του στην αγορά και σε ποιους απευθύνεται; 

Δοκιμή Triumph Bonneville T120 Black  

Εξέχων μέλος της πλήρους ανανεωμένης σειράς των «Sport Classics» της Triumph, η Bonneville T120 Black, συνδυάζει με μαεστρία αυθεντική αίσθηση του παρελθόντος και σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές, με αποτέλεσμα μια από τις καλύτερες τοποθετήσεις στην κατηγορία των νεορετρό.

Δοκιμή KYMCO Downtown 350i 

Η νέα πρόταση της KYMCO στα μεσαίου κυβισμού GT scooters, φέρει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για να πρωταγωνιστήσει στην καθημερινότητα σας: Ισχυρό και οικονομικό κινητήρα, επάρκεια χώρων, πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά και ποιότητα κατασκευής στα γνωστά υψηλά standards που μας έχει συνηθίσει η KYMCO. 

Οδηγούμε Harley Davidson Electra Glide CVO

Το φορτηγό της Harley – Davidson με τις demo μοτοσικλέτες έκανε και φέτος την καθιερωμένη του στάση στην Ελλάδα και είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε την μοναδική Electra Glide CVO, σε μια διαδρομή που υπερτονίζει τα χαρακτηριστικά της. 

Παπασταύρου Honda RVF 400 & Suzuki RGV 250 Γ

Δύο εκπληκτικές «ready to race» μοτοσικλέτες του παρελθόντος, πέρασαν από δύο βετεράνους φίλους αγωνιζόμενους, στα χέρια δύο νέων φίλων αγωνιζόμενων, που «τυγχάνει» να είναι οι γιοί τους. Μια φανταστική ιστορία.  

Βest Buy: Πόλεμος & Σκληρός ανταγωνισμός! Τρία Οn-Off στα 1000 κ.εκ.   

Mε τους κυβισμούς στην κατηγορία να έχουν φτάσει στα 1200 κ.εκ. και τις ιπποδυνάμεις να αγγίζουν τους 150 ίππους, τα 1000άρια Honda Αfrica Twin, Suzuki V-Strom και KTM 1050 Adventure, προβάλουν μια πιο προσγειωμένη προσέγγιση χωρίς υπερβολές αλλά με ουσία.  

Ρεπορτάζ: Scooter Moto Festival 2016

Ως αποκλειστικοί χορηγοί του SMF, πέρα από την έντονη παρουσία μας στον χώρο, καλύψαμε δημοσιογραφικά την έκθεση και την παρουσιάζουμε σε ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ. 

Ρεπορτάζ: Riding School 

Βρεθήκαμε στο Auto Festival, στις εγκαταστάσεις του Riding School που λειτουργεί υπό την διεύθυνση του γνωστού σε όλους μας Θανάση Χούντρα και παρακολουθήσαμε το Riding 1 σεμινάριο οδήγησης, που αποτελεί την αρχή μιας σειράς μαθημάτων που βελτιώνουν κατακόρυφα την απόδοση των αναβατών, σε ταχύτητα και ασφάλεια.  


Και όπως πάντα, στο τεύχος Νο8 του Moto Τρίτη θα βρείτε όλα τα τελευταία διεθνή και εγχώρια νέα από τον χώρο της μοτοσικλέτας καθώς και αναλυτική παρουσίασης της αγωνιστικής κίνησης!

Μην χάσετε το τεύχος Νο8 του Moto  Τρίτη που κυκλοφορεί στις 7/6/2016, μόνο με 1,95 ευρώ!  

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ