Παρουσίαση: Γιλέκο με αερόσακο Furygan Fury Airbag

- Βάρος 1770 γραμμάρια: Το ελαφρύτερο σύστημα με αερόσακο της αγοράς
- Τρία επιταχυνσιόμετρα, τρία γυροσκόπια και σύστημα GPS αναγνωρίζουν την πτώση.
- 30 ώρες αυτονομία και φόρτιση σε 2 ώρες
- Ο αλγόριθμός του ενημερώνεται από δεδομένα πραγματικών χρηστών και βελτιώνεται συνεχώς

Βάρος 1770 γραμμάρια: Το ελαφρύτερο σύστημα με αερόσακο της αγοράς

Τιμή: 448 ευρώ

Στόχος της Furygan ήταν να μπορέσει να συνδυάσει την απόλυτη ασφάλεια με την άνεση και για να το πετύχει αυτό χρησιμοποίησε την πιο σύγχρονη τεχνολογία τόσο σε επίπεδο υλικών, όσο και λογισμικού. Έτσι δημιουργήθηκε το Fury Airbag, ένα γιλέκο με ενσωματωμένο αερόσακο κατασκευασμένο από 100% διαπνέον ύφασμα μεγάλης ελαστικότητας το οποίο μάλιστα στεγνώνει γρήγορα αν βραχεί. Τα αποτέλεσμα είναι ένα άνετο γιλέκο με σωστή εφαρμογή που φοριέται κάτω από οποιοδήποτε μπουφάν και με βάρος 1.770 γραμμάρια σε Medium μέγεθος, είναι το ελαφρύτερο σύστημα αερόσακου της αγοράς. Ο αερόσακος προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία αφού περιβάλει λαιμό, θώρακα, κοιλιά και πλάτη, με την τελευταία να έχει στάνταρ Level 2 προστατευτικό της κορυφαίας του είδους D3O, ενώ υπάρχουν αναμονές και για προστατευτικά στο στήθος.
 

Τρία επιταχυνσιόμετρα, τρία γυροσκόπια και σύστημα GPS αναγνωρίζουν την πτώση

Ο «εγκέφαλος» του γιλέκου προέρχεται από την In&motion, που εξειδικεύεται στην δημιουργία αλγορίθμων που μπορούν να αναγνωρίσουν πτώση και φέρει την ονομασία In&Box. Στο εσωτερικό του υπάρχουν τρία επιταχυνσιόμετρα, τρία γυροσκόπια και σύστημα GPS με τη μονάδα που τα ελέγχει να πραγματοποιεί πάνω από 1000 υπολογισμούς το δευτερόλεπτο. Το λογισμικό του εμπλουτίζεται συνεχώς με δεδομένα εγγεγραμμένων χρηστών και πλέον ο χρόνος αναγνώρισης πτώσης και ενεργοποίησης του αερόσακου έχει πέσει στα 0,06 δευτερόλεπτα. Τα δεδομένα έχουν προέλθει από σχεδόν 80.000 χρήστες, οι οποίοι έχουν διανύσει πάνω από 200 εκατομμύρια χιλιόμετρα, ενώ έχουν καταγραφεί περισσότερες από 8.500 πτώσεις. Επίσης, σημαντικά δεδομένα έχουν προκύψει από αγώνες σε MotoGP, Dakar και Isle of Man TT. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι ενημερώσεις γίνονται αυτόματα μέσω εφαρμογής ή Wi-Fi, οπότε δεν χρειάζεται ο χρήστης να κάνει κάποια ενέργεια ή να επισκεφτεί εξουσιοδοτημένο κατάστημα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

30 ώρες αυτονομία και φόρτιση σε 2 ώρες

Το Fury Airbag διαθέτει αυτή τη στιγμή 3 modes ανίχνευσης πτώσης (Road, Track και Adventure), ενώ στο μέλλον αναμένεται να προστεθεί ακόμα ένα για χρήση motocross ή enduro. Πρόκειται για ένα πλήρως αυτόνομο σύστημα που δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο μόνιμα με το κινητό τηλέφωνο προκειμένου να λειτουργήσει. Απαραίτητη είναι όμως μια συνδρομή στην In&motion μέσω της εφαρμογής “My In&Box” η οποία κοστίζει 120 ευρώ το χρόνο ή 400 ευρώ εφάπαξ. Η μπαταρία του in&box δίνει αυτονομία 30 ώρες και φορτίζει μόλις σε 2 ώρες. Το δοχείο αερίου που φροντίζει για το «φούσκωμα» του αερόσακου επαρκεί για 5 ενεργοποιήσεις και η αντικατάστασή του κοστίζει 90 ευρώ. Η επαναφορά του αερόσακου μετά την ενεργοποίηση μπορεί να γίνει από τον ίδιο τον αναβάτη, δεν χρειάζεται δηλαδή να επισκεφτεί κάποιο εξουσιοδοτημένο κατάστημα.
 

Συμπέρασμα

Αν θέλεις μια υπερσύγχρονη λύση που να προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε κάθε διαδρομή το γιλέκο με αερόσακο της Furygan  είναι η απόλυτη λύση. Φοριέται κάτω από οποιοδήποτε μπουφάν χωρίς να περιορίζει τις κινήσεις και αναγνωρίζει αυτόματα την πτώση ενεργοποιώντας τον αερόσακο σε μόλις  0,06 δευτερόλεπτα. Ο αλγόριθμός του ενημερώνεται από δεδομένα πραγματικών χρηστών και βελτιώνεται συνεχώς, ενώ έχει δοκιμαστεί και σε αγώνες κορυφαίου επιπέδου. Η μπαταρία έχει μεγάλη αυτονομία, ενώ το δοχείο αερίου επαρκεί για 5 ενεργοποιήσεις, ενώ η αντικατάστασή του μπορεί να γίνει από τον ίδιο τον αναβάτη.      
 

Μάθετε περισσότερα >>>
MOTOWAY ΚΑΜΠΡΑΝΗΣ Α.Ε.
ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 59, 54627, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ