net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η άνεση που θα ζήσει ο αναβάτης της CVO Road Glide είναι απλά αδιανόητη.

Εντυπωσιακό και το πίσω μέρος της CVO Road Glide Ultra με τον επιβλητικό όγκο της μοτοσικλέτας να συμπληρώνεται ιδανικά από τις εξατμίσεις με την μεγάλη διάμετρο.

Οδηγώντας: Αδιανόητη άνεση...

Ένα από τα καλύτερα πράγματα της δουλειάς που κάνουμε ως συντάκτες Ειδικού Τύπου -το καλύτερο για να ακριβολογούμε- είναι που βρισκόμαστε στις σέλες όλων αυτών των διαφορετικών μοτοσικλετών που προέρχονται από όλους αυτούς τους διαφορετικούς κατασκευαστές. 
Μερικοί από αυτούς τους κατασκευαστές έχουν εντελώς διαφορετική προσέγγιση στο τι χρειάζεται ένας αναβάτης για να νιώθει τέλεια πάνω στη σέλα της μοτοσικλέτας του, σε σχέση με αυτό που ο μέσος Ευρωπαίος αναβάτης αντιλαμβάνεται ως ιδανικό. 

Φυσικά ένας από αυτούς τους κατασκευαστές είναι η Harley-Davidson και η μοτοσικλέτα που το εκφράζει αυτό με τον καλύτερο τρόπο στην γκάμα της ίσως και να είναι η CVO Road Glide Ultra. 
Δεν είναι η καθημερινή σου μοτοσικλέτα, το δίκυκλο που καβαλάς για να πηγαίνεις κάθε μέρα στη δουλειά σου, περνώντας από το ασφυκτικό κέντρο της πόλης. Θα μπορούσε βέβαια να σε...βάλει να το κάνεις και αυτό, καθώς, η γοητεία της είναι μοναδική, ακριβώς επειδή η Harley-Davidson βλέπει τα πράγματα διαφορετικά από άλλους και σε αυτό συμφωνούν εκατοντάδες χιλιάδες αναβάτες σε όλο τον κόσμο. 

Αν κοιτάξει κανείς τις παγκόσμιες πωλήσεις της, αλλά και την επιρροή που έχει ασκήσει στους άλλους κατασκευαστές τις τελευταίες 10ετίες, θα συμφωνήσει με αυτό. Είπα πως η CVO Road Glide Ultra μπορεί να βάλει τον αναβάτη της να την πηγαίνει βόλτα καθημερινά και αυτό το εννοώ, καθώς ειδικά η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα έχει την τάση να σου υποδεικνύει το τι πρέπει να κάνεις και αυτό, εσύ το ακολουθείς με ευχαρίστηση! 

Σε οποιαδήποτε ταχύτητα αλλά ειδικά στις χαμηλές θα πρέπει να είσαι αποφασιστικός στις κινήσεις σου αφού δεν της αρέσουν τα...ημίμετρα. 
Από εκεί και πέρα θα πρέπει να είσαι σε θέση να εκτιμήσεις τα επίπεδα άνεσης και τις ευκολίες που σου προσφέρει, τα οποία βρίσκονται τόσο ψηλά που κάθε απόσταση κάτω από 500 χλμ. θεωρείται βολτούλα. 
Είναι μεγάλη και βαριά, την ίδια στιγμή όμως είναι φιλικότατη και ευκολοδήγητη με την μανέτα του συμπλέκτη να είναι πραγματικά μαλακή στη χρήση, τα φρένα αποδοτικά για τη χρήση που προορίζονται, ενώ το πλαισιο και οι αναρτήσεις δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα ούτε σε δρόμο με στροφές και θα σου επιτρέψουν να κινηθείς σβέλτα, με χάρη και ρυθμό. Ψάχνεις κάτι άλλο από ένα υπερπολυτελές και ξεχωριστό mega tourer; 

 
  • ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Η ΜΗΥΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

      1
  • Διονύσης

    αυτο δεν είναι μοτοσυκλέτα .... αλλα πούλμαν. τρομερό

      2
  • dhmhtrhs mpouz

    Σωστό κτήνος. Θα ήθελα να γυρίσω όλη την Ελλάδα με αυτό το πράμα, με ευχάριστη συντροφιά στην πίσω σέλα. Αμα δεν ήταν και τόσο διαστημική η τιμή του...

      1

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ