Το Piaggio Beverly 300

    Piaggio Beverly 300

    Επισκεφτείτε σήμερα ένα σημείο πώλησης Piaggio για να επιλέξετε την έκδοση, που σας ταιριάζει και να επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές που ισχύουν για περιορισμένο αριθμό οχημάτων.

    Beverly 300 ABS – προτεινόμενη τιμή λιανικής 4.090 ευρώ
    Beverly 300 S ABS – προτεινόμενη τιμή λιανικής 4.090 ευρώ
    Beverly 300 “POLICE” ABS – προτεινόμενη τιμή λιανικής 4.190 ευρώ

    Το Beverly 300 ABS, είναι εφοδιασμένο με τον μονοκύλινδρο 4-χρονο, 4-βάλβιδο κινητήρα 278 cc με ηλεκτρονικό ψεκασμό, ο οποίος έχει αναβαθμιστεί σε Euro4 και αποδίδει 20,7ίππους στις 7.250σαλ και 2,3 κιλά ροπής στις 5.750σαλ: γρήγορος, αξιόπιστος και οικονομικός στην κατανάλωση (31,2 χλμ./ λίτρο στον κύκλο δοκιμών WMTC). Ένας δυνατός κινητήρας και ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό πλαίσιο τύπου μοτοσυκλέτας αποτελούν τα βασικά στοιχεία που καθιστούν το Beverly ιδανικό τόσο για τις αστικές όσο και τις υπεραστικές μετακινήσεις.

    Κορυφαία ασφάλεια, χάρη στο προηγμένο σύστημα ABS/ASR, που περιλαμβάνεται στον στάνταρντ εξοπλισμό, έτοιμο να επέμβει σε κάθε τύπο οδοστρώματος. Εξαιρετικά επίπεδα λειτουργικότητας με τη θύρα USB στο εσωτερικό της ποδιάς, το Bike Finder - σύστημα ταχείας αναγνώρισης και εντοπισμού του οχήματος μέσω της ενεργοποίησης των φλας - καθώς και τη μεγάλη χωρητικότητα του χώρου αποθήκευσης, ικανή να φιλοξενήσει δύο full-face κράνη.

    HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

    KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ