Παρουσίαση παρμπρίζ Falcon: Προσιτή προστασία από τον αέρα

Αν θέλεις να προστατευτείς αποτελεσματικά από τα στοιχεία της φύσης, χωρίς να χρειαστεί να σπαταλήσεις μια μικρή περιουσία, τα παρμπρίζ της Falcon είναι η λύση.

Υψηλή σχέση ποιότητας – τιμής

Η Falcon κατασκευάζει αξεσουάρ για παπιά, scooter και μοτοσυκλέτες που στόχο έχουν να κάνουν πιο εύκολη τη συμβίωση του αναβάτη με το δίκυκλό του μέσα από πρακτικά προϊόντα που χαρακτηρίζονται από υψηλή σχέση ποιότητας – τιμής. Στο παρελθόν έχουμε δοκιμάσει διάφορες κεντρικές βαλίτσες της εταιρείας, οι οποίες με τη χωρητικότητα και την ακαταμάχητη τιμή τους αποτελούν μια ιδιαίτερα συμφέρουσα πρόταση. Η Falcon έχει στη γκάμα της και παρμπρίζ, τα οποία είναι πολύ δημοφιλή και η ΠΕΡΚΟ Α.Ε. μας διέθεσε ένα από αυτά, ώστε να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για την ποιότητα και το φινίρισμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σε 12 universal τύπους που ταιριάζουν στα περισσότερα δημοφιλή μοντέλα της αγοράς

Τα παρμπρίζ της Falcon είναι κατασκευασμένα από θερμοδιαμορφωμένο Plexiglass που συνδυάζει το μικρό βάρος με τη μεγάλη αντοχή για αποτελεσματική προστασία του αναβάτη από τον αέρα και τη βροχή. Είναι διαθέσιμα σε 12 universal τύπους, ώστε να ταιριάζουν στα περισσότερα δημοφιλή μοντέλα της αγοράς και η συσκευασία περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στηρίγματα, βίδες και παξιμάδια για την εγκατάσταση. Παρουσιάζουν εξαιρετική διαύγεια και δεν εμφανίζουν περίεργες διαθλάσεις ακόμα και το βράδυ, οπότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα κοιτώντας μέσα από τη ζελατίνα.

Επιλογές για κάθε γούστο

Στη γκάμα της Falcon υπάρχουν πλήρως διάφανα παρμπρίζ, καθώς και κάποια που είναι φιμέ στο κάτω μέρος για πιο σπορ εμφάνιση. Το φινίρισμα στο Plexiglass περιμετρικά της ζελατίνας και στις οπές είναι ιδιαιτέρα προσεγμένο, ενώ για τους λάτρεις του κλασικού, υπάρχει και επιλογή με μπρονζέ σιρίτι.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μάθετε περισσότερα >>>
ΠΕΡΚΟ
ΑΡΤΗΣ 5, 14342, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ