To νέο Piaggio MP3 Euro 4

To νέο Piaggio MP3 Euro 4

Piaggio MP3 300 & 500

Η Piaggio ανακοίνωσε ότι ολόκληρη η σειρά Piaggio MP3 συμβαδίζει με τα πρότυπα Euro 4. Επιβεβαιώνοντας τους δυο κινητήρες 300 και 500, φέτος εκτός από τις κλασικές εκδόσεις, παρουσιάστηκε και το «entry-level 300 LΤ» και η «Sport Edition» με κινητήρα 500 κ.εκ.  

Η σειρά MP3 της Piaggio συμμορφώνεται με τους κανονισμούς Euro 4 και για να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού, απέκτησε νέα χρώματα. Επιπλέον, η ελαφρύτερη έκδοση του Piaggio «MP3 LT 300 Yourban» προσφέρεται σε δυο νέα χρώματα: το Cosmos Black και το Red Ibis, συνδυασμένα με μια μαύρη σέλα. Διατίθεται και στην σπορ έκδοση, με μαύρο γυαλιστερό φέρινγκ, μαύρες ζάντες και μαύρη σέλα με κόκκινες ραφές. Οι αποχρώσεις για το «MP3 300 LT Sport Yourban» είναι δυο: Titanium Gray και Matt White Moon. 
 
Η Piaggio επιβεβαίωσε, επίσης, ότι οι δυο κινητήρες για τις standard εκδόσεις των «MP3 500 & 300», είναι ήδη συμβατοί με τις προδιαγραφές Euro 4. Τα μοντέλα είναι διαθέσιμα σε λευκό και μαύρο παστέλ χρώμα, με μαύρη σέλα, ενώ οι ζάντες και οι χειρολαβές συνεπιβάτη είναι σε ματ γκρι χρώμα. Αυτή η νέα έκδοση MP3, απλουστευμένη στον εξοπλισμό, θα έχει χαμηλότερη τιμή, η οποία όμως δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.
 
Το μοντέλο «MP3 500 LT ABS / ASR» είναι μια νέα ειδική έκδοση, η οποία χαρακτηρίζεται από μερικές μοναδικές λεπτομέρειες, που προέρχονται από τη σπορ έκδοση του μοντέλου. Ο συνδυασμός των μπλε στοιχείων με μέρη από ανθρακονήματα και μερικά μεταλλικά αξεσουάρ, ενισχύει τις ιδιαιτερότητες του μοντέλου. Οι μπλε γραφικές λεπτομέρειες επεκτείνονται, επίσης, στη σέλα και τις μαύρες ζάντες.
 

Όλα τα μοντέλα της σειράς Piaggio MP3 διαθέτουν μια μεγάλη ποικιλία αυθεντικών αξεσουάρ και επιτρέπουν στον αναβάτη να συνδεθεί μέσω smartphone με το ηλεκτρονικό σύστημα του οχήματος.