net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Piaggio Medley S 125 & 150

Το Piaggio Medley είναι το νέο σκούτερ εύκολο στην οδήγηση, πλήρως εξοπλισμένο και τεχνολογικά προηγμένο, που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των ελαφριών σκούτερ με μεγάλους τροχούς με την άνεση και τα χαρακτηριστικά της ανώτερης τεχνολογίας.

 
Το Piaggio Medley είναι εξοπλισμένο με τους νέους υδρόψυκτους κινητήρες iGET στα 125 και 150 κ.εκ., με ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου και σύστημα χρονισμού 4 βαλβίδων. Πρόκειται για μια νέα γενιά μονοκύλινδρων κινητήρων που ανεβάζουν τον πήχη ως προς την ποιότητα, την αξιοπιστία και τις χαμηλές εκπομπές ρύπων.

Σύστημα «START & STOP», ABS, φώτα τεχνολογίας LED, θεαματική ικανότητα φόρτωσης: το Piaggio Medley δημιουργήθηκε για να ξεχωρίζει, ενσαρκώνοντας τις αξίες της ποιότητας, του στυλ και της τεχνολογίας.

Η ευελιξία του οχήματος στις αστικές μετακινήσεις, ο δυναμικός χαρακτήρας που προσδίδουν οι μεγάλοι τροχοί σε συνδυασμό με την άνεση και την ικανότητα μεταφοράς φορτίου της μεγάλης κατηγορίας των GT σκούτερ αποτελούν χαρακτηριστικά του Medley, του νέου σκούτερ της Piaggio που συνδυάζει τις υπερσύγχρονες αξίες του ορθολογισμού, της τεχνολογίας και του στυλ. Το Medley αποτελεί ένα μείγμα πρακτικότητας, τεχνολογικής καινοτομίας και αισθητικής, αντιπροσωπεύοντας απόλυτα την ιταλική φινέτσα, ενώ παράλληλα κατανοεί πλήρως τις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες ενός κοινού που αναζητεί λύσεις σε ό,τι αφορά τη μετακίνηση που ξεπερνούν τις συνήθεις δυνατότητες ενός σκούτερ. Με το Medley τίποτα δεν θυσιάζεται.

ΤοPiaggio Medley προσφέρει ένα πακέτο βασικού εξοπλισμού που κανονικά αντιστοιχεί στην ανώτερη κατηγορία, και περιλαμβάνει το σύστημα φρένων ABS με διπίστονες δαγκάνες, όπως και το σύστημα «Start&Stop», χαρακτηριστικό το οποίο συμβάλλει στον περιορισμό των εκπομπών και της κατανάλωσης καυσίμου μέσω της αυτόματης εκκίνησης και διακοπής της λειτουργίας του κινητήρα κατά τις βραχύχρονες στάσεις.

Οι δύο τετράχρονοι κινητήρες –στα 125 και 150 cc– είναι αμφότεροι υδρόψυκτοι, με σύστημα χρονισμού 4 βαλβίδων και ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου. Πρόκειται για κινητήρες που έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από την Piaggio, η οποία διαθέτει ένα από τα πλέον προηγμένα κέντρα έρευνας και ανάπτυξης στον κόσμο.

Εκδόσεις

Το Piaggio Medley είναι διαθέσιμο στις παρακάτω προτεινόμενες τιμές λιανικής:

Medley 125 ABS / Medley S 125 ABS    2.860 ευρώ
Medley 150 ABS / Medley S 150 ABS    2.990 ευρώ

Επισκεφτείτε ένα σημείο πώλησης Piaggioγια να δείτε από κοντά το νέο Medleyκαι να ενημερωθείτε για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και τη δυνατότητα επέκτασης εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια.
 
Περισσότερες πληροφορίες στο PiaggioMedleyMicrosite.
 

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ