net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πρακτικό, δυναμικό και φινετσάτο

Εμπνευσμένο από τις έντονες, μοντέρνες και κομψές γραμμές του μεγαλύτερου αδελφού του, Beverly, το νέο Piaggio Medley παρουσιάζει χαρακτηριστικά, όπως είναι το ελαφρύ βάρος και ο δυναμισμός, τα οποία είναι ιδανικά για τη χρήση του οχήματος στην πόλη.

Η μπροστινή όψη του οχήματος διαφέρει από την κλασική όψη των σκούτερ με μεγάλους τροχούς. Οι επιφάνειες έχουν διευρυνθεί προς όφελος της αεροδυναμικής προστασίας και κατ’ επέκταση της οδηγικής άνεσης. Η μεταλλική «γραβάτα» διακρίνεται στο κέντρο της μπροστινής ποδιάς, τονίζοντας την αίσθηση συγγένειας με υπόλοιπα μοντέλα της Piaggio. Κατά μήκος όλου του αμαξώματος, οι εναλλασσόμενες καμπυλωτές και κυρτές επιφάνειες, οι οποίες κατευθύνονται από έντονες και αψιδωτές γραμμές, προσδίδουν στο Medley δυναμική εμφάνιση.

Το ιδιαίτερα κομψό πίσω μέρος, διατηρεί τις συμπαγείς διαστάσεις του οχήματος παρά τον απίστευτα μεγάλο αποθηκευτικό χώρο των 36,2 λίτρων κάτω από τη σέλα, ικανός να φιλοξενήσει δύο fullface κράνη, θεαματική επίδοση για σκούτερ με μεγάλους τροχούς. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στο ειδικά διαμορφωμένο σχήμα της ουράς, καθώς και στη νέα θέση του ρεζερβουάρ καυσίμου στο κέντρο του υποπόδιου. Πρόκειται για μια επιλογή που συνέβαλε στην αύξηση της ικανότητας μεταφοράς φορτίου στον χώρο αποθήκευσης για τα κράνη, προσφέροντας πρόσθετα πλεονεκτήματα, όπως η δυνατότητα ανεφοδιασμού χωρίς αποβίβαση και η καλύτερη οδηγησιμότητα στον δρόμο λόγω της βελτιωμένης κατανομής του βάρους.
 

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ