Daytona T310

    Daytona T310

    Τιμή: 4.085 ευρώ

    Η σειρά των 310 της Daytona προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση μόλις παρουσιάστηκε και αγκαλιάστηκε από το μοτοσυκλετιστικό κοινό. Πρόσφατα η οικογένεια απέκτησε  νέο μέλος, το Τ310 που μπαίνει δυναμικά στην κατηγορία μικρών τουριστικών μοτοσυκλετών. Η φουτουριστική και σπορ σχεδίασή του δύσκολα θα περάσει απαρατήρητη αλλά δεν μένει εκεί αφού είναι προικισμένη με πλούσιο εξοπλισμό. Αυτός περιλαμβάνει LED σε όλα τα φωτιστικά σώματα, χούφτες, σχάρα, προστατευτικά κάγκελα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, keyless σύστημα εκκίνησης, LCD οθόνη και φωτιζόμενους διακόπτες. Η σέλα είναι ευρύχωρη για δύο άτομα με αφρώδες μέτριας σκληρότητας, ενώ τα 840 χιλιοστά που απέχει από το έδαφος δεν πρόκειται να προβληματίσουν κανέναν αναβάτη, αφού σε συνδυασμό με το μικρό πλάτος της μοτοσυκλέτας επιτρέπει να πατήσεις εύκολα και με τα δύο πόδια κάτω.

    Το T310 είναι εφοδιασμένο με μονοκύλινδρο υδρόψυκτο κινητήρα 312 κυβικών και τροφοδοσία από ηλεκτρονικό ψεκασμό. Η απόδοσή του αγγίζει τους 35,4 ίππους στις 9.500 και τα 3 κιλά ροπής στις 7.500 με μέση κατανάλωση 4,5 λίτρα / 100 χλμ, ενώ διαθέτει 2 χαρτογραφήσεις Sport και Eco που εναλλάσσονται εύκολα από το τιμόνι. Συνδέεται με 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων μέσω υγρού πολύδισκου συμπλέκτη και το ρεζερβουάρ του έχει χωρητικότητα 15,5 λίτρα. Το ατσάλινο πλαίσιο συνεργάζεται με ένα όμορφο αλουμινένιο ψαλίδι στο οποίο εδράζεται το μονό πίσω αμορτισέρ. Το πιρούνι είναι ανεστραμμένο με διάμετρο 37 χιλ, ενώ στον τομέα των φρένων συναντάμε διπίστονη δαγκάνα με δίσκο 260χιλ μπροστά και μονοπίστονη δαγκάνα με δίσκο 200 χιλ πίσω. Στάνταρ είναι και το ABS 9.1 Μ της Βosch, το οποίο μπορεί να απενεργοποιηθεί. Ο προσανατολισμός του T310 είναι πιο ασφάλτινος όπως υποδεικνύουν οι αλουμινένιοι τροχοί των 17 ιντσών που φορούν ελαστικά διαστάσεων 110/70-17 και 160/60-17 εμπρός και πίσω αντίστοιχα.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

    SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

    • meniosv@outlook.com

      καλα σκευτηκαν και το κανανε χαμηλο το vstrom γιατι υπαρχουν και οι ποιο κοντοι ανθρωποι ρε παιδια , δεν μπορουν ολοι να ανεβουν στις αλλες που ειναι σαν αλογα

        22
    • NEKTARIOS

      Κάτοχος του VERSYS με 12.000 χλμ πλέον.....μόνο τα καλύτερα έχω να πω.Τεσταρα τα πάντα και είμαι φουλ ευχαριστημένος.

        52