net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Scrambler Icon...μετά τις φροντίδες του Eduardo Inglesias. Φανταστικό το φανάρι.

Η μοτοσυκλέτα είναι βαμμένη στα εντυπωσιακά χρώματα της Ducati Custom.

H νέα εξάτμιση του μοντέλου.

Προσέξτε την λεπτομέρεια της δουλειάς που έχει γίνει.

Προς τέρψιν του κοινού

Ένα Ducati Scrambler Icon ειδικά διαμορφωμένο από Ισπανούς βελτιωτές, με σκοπό να εντυπωσιάσει το κοινό της World Ducati Week 2016. Μάλλον το πέτυχαν, θα λέγαμε εμείς!

 
Η φετινή World Ducati Week ήταν απόλυτα επιτυχημένη: 81.000 θεατές, δύο νέα μοντέλα που έκαναν πάταγο, ο Casey Stoner στην πίστα και πολλές, πολλές ακόμη ατραξιόν. Αλλά στην τεράστια εκδήλωση σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι customized μοτοσυκλέτες. Μια από αυτές είναι και η Scrambler Icon των φωτογραφιών, η οποία ήρθε από την Ισπανία. 

Η Russell Motorcycles του Ισπανού Eduardo Iglesias είναι πίσω από την κατασκευή αυτής της μοτοσυκλέτας. Μαζί με άλλους 3 βελτιωτές, ο Iglesias προσκλήθηκε από την ίδια την Ducati, να παρουσιάσει μια custom μοτοσυκλέτα στην Ducati Week, με σκοπό να εντυπωσιάσει το κοινό. Ένας κανόνας ο οποίος έπρεπε να εφαρμοστεί στην κατασκευή, ήταν το τελικό μοντέλο να είναι νόμιμο για κυκλοφορία στους Ισπανικούς δρόμους. 

Με μόλις 4 μήνες στην διάθεσή του, ο Eduardo ξεκίνησε να σχεδιάζει και γρήγορα κατέληξε στην τελική του ιδέα: Θα έφτιαχνε μια μοτοσυκλέτα που δεν θα ακολουθούσε την (αρκετά) πεπατημένη των café racers και trackers, αλλά θα αποτελούσε φόρο τιμής σε ένα αγαπημένο μοντέλο της ομάδας του: το Ducati Hypermotard. 

To πίσω μέρος του πλαισίου κόπηκε και αντικαταστάθηκε από μια νέα μονάδα, που υποστηρίζει την σέλα του μοντέλου όπως πρέπει. Το τεπόζιτο υπέστη σημαντική τροποποίηση, ενώ τα κομμάτια του «φέρινγκ» είναι φτιαγμένα από fiberglass. 

To φανάρι έχει αντικατασταθεί από αυτή την ορθογώνια, κίτρινη σε χρώμα μονάδα που φαίνεται στις φωτογραφίες, ενώ όλη η μοτοσυκλέτα έχει βαφτεί στα χαρακτηριστικά χρώματα της Ducati Corse: Κόκκινο, λευκό και μαύρο, με αυτοκόλλητα των χορηγών της εταιρείας για τονισμό των λεπτομερειών. 

Ο κινητήρας δεν υπέστη πολλές αλλαγές, ωστόσο απαλλάχθηκε από τον καταλύτη του και απέκτησε νέους σιγαστήρες στην εξάτμιση. Η μοτοσυκλέτα απέκτησε επίσης τιμόνι από την Rizoma, η οποία παρείχε και τα μαρσπιέ, τις μανέτες και τα προστατευτικά του κινητήρα. 

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, η μοτοσυκλέτα είναι πανέμορφη και κατάφερε να προσελκύσει την προσοχή πολλών, στην World Ducati Week. Ας την θαυμάσουμε! 

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ