net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Sterling Autocycle 2017: Μια μοντέρνα αντίκα

Sterling Autocycle 2017: Μια μοντέρνα αντίκα

Sterling Autocycle 2017

Η μοτοσυκλέτα Sterling συνδυάζει τη σύγχρονη τεχνολογία με μια κομψή ρετρό εμφάνιση, που θυμίζει τα μοντέλα του περασμένου αιώνα. Το μοντέλο διατίθεται με χωρητικότητα 125 και 250 κ.εκ. και πρόκειται για μια περιορισμένη έκδοση «τσουχτερής» τιμής.

 
Αισθητικά η μοτοσυκλέτα θυμίζει δίτροχα μοντέλα της δεκαετίας του `20, όταν οι μοτοσυκλέτες ήταν ποδήλατα με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Η εταιρεία «Black Douglas Motorcycle Co.»  μπορεί να έχει βρετανικό όνομα, αλλά είναι 100% ιταλική. Η σειρά Sterling Autocycle MY2017 στην πραγματικότητα είναι χειροποίητη και διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τις ρετρό γραμμές. Τα μοντέλα συνδυάζουν την αξιοπιστία ενός μονοκύλινδρου, τετράχρονου, αερόψυκτου κινητήρα με ένα κιβώτιο 5 ταχυτήτων.

Το μινιμαλιστικό και κομψό στυλ των μοντέλων είναι εμφανές κυρίως στο σχεδιασμό του 9λιτρου αλουμινένιου, χειροποίητου ντεπόζιτου. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο, σωληνωτό και η ηλεκτρική καλωδίωση είναι κρυμμένη στο τιμόνι. Η μπροστινή ανάρτηση έχει υδραυλικό αμορτισέρ, κατασκευασμένο με εξαρτήματα Ergal. Το σύστημα πέδησης αποτελείται από ταμπούρο με σύστημα ABS για το 250 και συνδυασμένη πέδηση για το 125.

Το βάρος της μοτοσυκλέτας, ίσα που αγγίζει τα 100 κιλά, οι γεωμετρικές διαστάσεις και το υψηλό κέντρο βάρους τη καθιστούν ιδιαίτερα ευέλικτη. Το Sterling Autocycle 2017 ξεκινάει από τη βασική έκδοση (Sterling Countryman Deluxe) που κοστίζει  στην Ιταλία 9.990 ευρώ (125 κ.εκ.) και 11.790 ευρώ (250 κ.εκ.)

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ