To E-Ride Scorpion σε περιμένει στη Moto Κωνσταντόπουλος

To E-Ride Scorpion σε περιμένει στη Moto Κωνσταντόπουλος

Αν θέλεις να μειώσεις τα έξοδα της καθημερινής σου μετακίνησης στο ελάχιστο δυνατό, η Moto Κωνσταντόπουλος έχει την ιδανική λύση για εσένα.

ESF: Ηλεκτροκίνηση για όλους!

Το υψηλό κόστος χρήσης και συντήρησης ενός βενζινοκίνητου scooter έχει κάνει πολλούς αναβάτες να στραφούν προς την ηλεκτροκίνηση, καθώς με ένα ηλεκτρικό scooter ξεχνάς το υψηλό κόστος της βενζίνης, ενώ δεν πληρώνεις ακριβά service, ούτε τέλη κυκλοφορίας. Η Moto Κωνσταντόπουλος αναγνωρίζοντας τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης και ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, διαθέτει μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων όπως scooter, μοτοσυκλέτες, πατίνια αυτοκίνητα και επαγγελματικά οχήματα σε συνεργασία με την ESF. Μια από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στο «οπλοστάσιό» της είναι το Scorpion της E-Ride.
 

Με ισχύ 2400 Watt, το Scoprion διαθέτει έναν από τους δυνατότερους ηλεκτροκινητήρες της κατηγορίας και ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ 3 mode λειτουργίας ανάλογα με το αν θέλει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας ή μέγιστη τελική ταχύτητα, ή οποία περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 45 χλμ. / ώρα για να μπορεί το scooter να οδηγηθεί με δίπλωμα ΑΜ ή αυτοκινήτου. Για την απαραίτητη ενέργεια φροντίζει μια μπαταρία λιθίου 72V χωρητικότητας 20Ah που προσφέρει αυτονομία έως 70 χιλιόμετρα.



Το Scorpion είναι από τα πρώτα scooter που έρχονται στην Ελλάδα και ενσωματώνουν την τεχνολογία NFC. Αυτή σου επιτρέπει να το απενεργοποιείς και να το ενεργοποιείς απλά ακουμπώντας την ασύρματη κάρτα στην ειδική περιοχή κάτω από τον πίνακα οργάνων. Αυτό προσφέρει μεγάλη ευκολία στις σύντομες στάσεις και πρακτικά χρησιμοποιείς το παραδοσιακό κλειδί μόνο όταν θέλεις να κλειδώσεις το τιμόνι ή να ανοίξεις τη σέλα. Ακόμα ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό που σπάνια συναντάμε σε scooter αυτής της κατηγορίας είναι ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος. Η μπαταρία βρίσκεται σε ξεχωριστό διαμέρισμα και αυτό έχει επιτρέψει να υπάρχει μπόλικος χώρος κάτω από τη σέλα που θα χωρέσει ένα jet κράνος και αρκετά μικροαντικείμενα ακόμα. Επιπλέον πράγματα μπορείς να βάλεις στο επίπεδο πάτωμα ή στο κεντρικό βαλιτσάκι, που ανήκει στον στάνταρ εξοπλισμό του μοντέλου.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το E-Ride Scorpion είναι άμεσα διαθέσιμο στη Moto Κωνσταντόπουλος με την τιμή του να έχει διαμορφωθεί στα 1.985 ευρώ ή 2.035 ευρώ για την έκδοση NFC. Όταν έρθει η ώρα του service, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, καθώς η εταιρεία αναλαμβάνει την επισκευή και τη συντήρηση όχι μόνο βενζινοκίνητων, αλλά και ηλεκτρικών οχημάτων γρήγορα και αποτελεσματικά, ακολουθώντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες. Να θυμίσουμε ότι στη Moto Κωνσταντόπουλος είναι διαθέσιμη όλη η γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων της ESF, όπως το best seller EFUN Pusa σε όλες τις εκδόσεις, το E-R Max με τα 130 χλμ. / ώρα τελικής, το Tiger με τα 300 χιλιόμετρα αυτονομία που πλέον στη δεύτερη γενιά του είναι εξοπλισμένο με ABS και πολλά ακόμα μοντέλα. H Moto Κωνσταντόπουλος βρίσκεται στο χώρο των 2 τροχών για περισσότερα από 50 χρόνια και ανήκει στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Benelli προσφέροντας έτσι μια ευρεία γκάμα μοντέλων για κάθε χρήση.   

Για περισσότερες πληροφορίες:

Περιγιάλι - Παλιά Εθνική Πατρών
Τηλ.: 2741550325
www.motokonstantopoulos.gr