To νέο SYM Joymax Z 2019

H νέα πρόταση της εταιρείας για τα GT Scooters μεσαίου κυβισμού έχει το όνομα Joymax Ζ και θα γίνει διαθέσιμο το 2019. Δείτε περισσότερα…

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Με την SYM να έχει ταράξει ήδη τα νερά με το TL465 για τα sport mega scooters και το νέο HD300i στην κατηγορία των μεγάλων τροχών, η «ομοβροντία» συνεχίζεται και στα μεσαία GT Scooters, με το νέο Joymax Z. Το μοντέλο παρουσιάστηκε στα πλαίσια της EICMA στο Μιλάνο της Ιταλίας και αποτελεί ουσιαστικά, τον διάδοχο του πολύ επιτυχημένου GTS.

Το νέο μοντέλο κινείται ξεκάθαρα στις GT σχεδιαστικές γραμμές, προτείνοντας μια ξεχωριστή εμφάνιση που χαρακτηρίζεται από ισορροπία, χωρίς υπερβολές προς το σπορ ή το «σοβαρό». Εντύπωση προκαλεί ο μεγάλος ανεμοθώρακας, ο οποίο έχει ως αποστολή την προστασία του αναβάτη από τον αέρα και τις καιρικές συνθήκες. Το μοντέλο θα παραχθεί σε 3 εκδόσεις κυβισμού: 125, 250 και 300 κυβικά, με την ισχύ του αντίστοιχα να ανέρχεται σε 14,2, 21,4 και 27,3 ίππους, ενώ οι τροχοί του θα έχουν διάμετρο 14 και 13 ιντσών, εμπρός και πίσω αντίστοιχα.

Κάτω από την μεγάλη σέλα του νέου Joymax Z θα μπορούν να φιλοξενηθούν 2 κράνη κλειστού τύπου, αλλά και αρκετά αντικείμενα ακόμα. Στο εμπρός ντουλαπάκι, που θα βρίσκεται στην δεξιά πλευρά της ποδιάς, θα υπάρχει παροχή ρεύματος για φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών.

Περισσότερα για το μοντέλο αναμένονται, όπως πληροφορίες για την διαθεσιμότητά του στην χώρα μας και την τιμή του.
 

  • ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΞΗΡΟΣ

    ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΛΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ

      2