Οι νέες κατασκοπευτικές εικόνες για το Daytona 765 της Triumph

Οι νέες κατασκοπευτικές εικόνες για το Daytona 765 της Triumph

Οι νέες κατασκοπευτικές εικόνες για το Daytona 765 της Triumph

Οι νέες κατασκοπευτικές εικόνες για το Daytona 765 της Triumph

Triumph Daytona 765: Νέες spy pics

Κι άλλες φωτό κατασκοπείας της νέας Triumph Daytona 765 έκαναν την εμφάνισή τους, λίγο καιρό μετά την επίσημη επιβεβαίωση της έλευσης του μοντέλου σύντομα. Δείτε περισσότερα.

Απομένουν λιγότερο από 3 εβδομάδες για την στιγμή που η Triumph αναμένεται να αποκαλύψει την νέα Daytona 765, με την ευκαιρία του Grand Prix του Silverstone και οι δοκιμές του μοντέλου συνεχίζονται. Οι κατάσκοποι του εξωτερικού εντόπισαν ξανά την νέα μοτοσυκλέτα στο δρόμο και οι φωτογραφίες είναι ίσως οι καλύτερες της μέχρι τώρα.

Αυτές τις ημέρες φαίνεται πως οι μηχανικοί της Triumph έβγαλαν… έξω τα νέα μοντέλα τους για βόλτα, καθώς εχθές διαβάσατε από εμάς σχετικά με την νέα Triumph Tiger που επίσης εντοπίστηκε. Οι φωτό προέρχονται πιθανότατα από την ίδια τοποθεσία όπου εντοπίστηκε και η Tiger και είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές, όσον αφορά το νέο Daytona.

Αρχικά, το μοντέλο φαίνεται να έχει… ελάχιστες οπτικές διαφορές από τον προκάτοχο του, 675, με την εμφάνιση να είναι πρακτικά όμοια με το μοντέλο του 2013. Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε κάτι διαφορετικό εδώ –και σαφώς πιο δραστικό, μην κρυβόμαστε- μετά από όλα αυτά τα χρόνια, αλλά η Triumph μάλλον θα ξέρει κάτι καλύτερα επιλέγοντας να πατήσει σε γνωστό μονοπάτι.

Θα μας πείτε, υπάρχει περίπτωση να μιλάμε για το νέο μοντέλο, απλά με το κοστούμι του παλιού για να δοκιμαστεί και ότι η καινούργια μοτοσυκλέτα θα είναι αλλιώς. Δύσκολο, θα σας απαντήσουμε εμείς, αφού και η επίσημη teaser φωτογραφία  της ίδιας της εταιρείας απεικονίζει την μοτοσυκλέτα σε αυτή την μορφή. Αυτό που αναμένεται να αλλάξει οπωσδήποτε, είναι το τελικό της εξάτμισης το οποίο αμφιβάλλουμε σοβαρά, να φτάσει στην τελική μοτοσυκλέτα με την μορφή που φαίνεται στις εικόνες αυτές.

Κατά τα άλλα, η νέα Daytona αναμένεται να αποδίδει μια ισχύ της τάξης των 140 ίππων, από τον κινητήρα των 765 κ.εκ που παίρνει μέρος και στην Moto2. Στην μοτοσυκλέτα της δοκιμής, διακρίνονται εύκολα οι Ohlins αναρτήσεις και τα Brembo φρένα, τα οποία είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα εξοπλίσουν την πρώτη και περιορισμένης παραγωγής έκδοση. Ακόμα, για τους πιο παρατηρητικούς, μια νέα οθόνη παίρνει την θέση του οργάνου, ενώ πολύ… ίδια στην εμφάνιση τουλάχιστον είναι το πλαίσιο και το ψαλίδι. Όμως ας μην ξεχνάμε ότι η Daytona θεωρείτο ανέκαθεν μια από τις κορυφαίες supersport μοτοσυκλέτες όσον αφορά το στήσιμο και δεν χρειάζεται απαραίτητα να αλλάζουν όλα…

Η Daytona 765 θα ξεκινήσει να διατίθεται από την άνοιξη του 2020, αρχικά στην ειδική έκδοση των 765 κομματιών και αργότερα ως νέο μοντέλο. Τιμές ή περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα.