Yadea: Όλα τα ηλεκτρικά scooter που έρχονται Ελλάδα

Yadea: Όλα τα ηλεκτρικά scooter που έρχονται Ελλάδα

Με παρουσία σε περισσότερες από 90 χώρες και πωλήσεις που ξεπερνούν τα 60 εκατομμύρια, τα ηλεκτρικά δίτροχα Yadea έρχονται στην Ελληνική αγορά για να προσφέρουν οικονομία και σεβασμό στο περιβάλλον.

Yadea: Όλη η γκάμα των ηλεκτρικών της scooter

Η Yadea είναι ένας κατασκευαστής υψηλών προδιαγραφών που εξελίσσει και παράγει ηλεκτρικά δίκυκλα με τεχνολογία αιχμής. Χρησιμοποιώντας καινοτομίες που πληρούν τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας, δημιουργεί μοντέλα με σεβασμό στο περιβάλλον και την τσέπη του καταναλωτή. Διαθέτει 8 εργοστάσια και τα προϊόντα του διατίθενται ήδη σε 90 χώρες μέσα από 40.000 σημεία πώλησης. Μέσα σε 20 χρόνια έχει διαθέσει περισσότερα από 60 εκατομμύρια ηλεκτρικά δίτροχα ανά τον πλανήτη.

Οι ηλεκτροκινητήρες των scooter Yadea έχουν λάβει διεθνείς διακρίσεις, καθώς ισορροπούν ιδανικά μεταξύ ισχύος και χιλιομέτρων, παρέχοντας λειτουργίες υψηλής ροπής ή μεγάλης αυτονομίας. Παράλληλα, χάρη στο σύστημα ανάκτησης ενέργειας, τα scooter Yadea μπορούν να ανακυκλώσουν αυτόματα την κινητική ενέργεια σε μηχανική, κατά την πέδηση ή κατά την κίνηση σε κατηφόρα. Μια ανεξάρτητη μονάδα MCU έχει την πλήρη εποπτεία της τάσης και του ρεύματος, ενώ ρυθμίζει και τη θερμοκρασία κατά τη φόρτιση.

Την επίσημη αντιπροσώπευση της Yadea στην Ελλάδα έχει αναλάβει η εταιρεία Moto Trend SA, με ένα εκτενές δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα. Ας γνωρίσουμε τα σημαντικότητα μοντέλα που έρχονται στη χώρα μας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ξεκινάς από 900 ευρώ, στα 3.500 το ακριβότερο
Αποσπώμενες μπαταρίες για να φορτίζεις παντού
Πλήρης γκάμα ακόμα και για οδήγηση χωρίς δίπλωμα
Εκδόσεις ακόμα και για επαγγελματίες
Είναι τα ηλεκτρικά scooter ο καλύτερος τρόπος οικονομικής μετακίνησης;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »