net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η νέα ζελατίνα της AGV που σκουραίνει κατά βούληση θα είναι διαθέσιμη τον επόμενο μήνα για συγκεκριμένα μοντέλα της ιταλικής εταιρίας.

Η LCD επιφάνεια που έχει ενσωματωθεί στη κύρια ζελατίνα μπορεί να παραμείνει σκούρα για 12 συνεχόμενες ώρες.

Ιδού η εφαρμογή της ζελατίνας σε κράνος της εταιρίας.

Με το πάτημα ενός κουμπιού η διάφανη ζελατίνα μετατρέπεται σε φιμέ σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο.

Ζελατίνα που σκουραίνει κατά βούληση στην παραγωγή

Ζελατίνες κράνους που σκουραίνουν και μειώνουν την ένταση του φωτός που τις διαπερνά έχουμε ξαναδεί. Μία όμως που να σκουραίνει ακαριαία με το πάτημα ενός κουμπιού δε συναντά κανείς κάθε μέρα. Σύντομα διαθέσιμη!

 
Η γνωστή ιταλική εταιρεία AGV παρουσιάζει τη νέα της ζελατίνα AGVisor. Πρόκειται για μια νέας τεχνολογίας ζελατίνα που θα παραχθεί για τα μοντέλα κρανών Pista GP, Corsa και GT-Veloce της AGV και η οποία ξεχωρίζει από τη χρήση μιας επιφάνειας υγρών κρυστάλλων (LCD) που επιτρέπει την προσαρμογή της διαφάνειάς της με το πάτημα ενός κουμπιού.

Τροφοδοτούμενη από μια μικρή επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η επιφάνεια αυτή ελέγχεται από ένα κουμπί στο αριστερό άκρο της ζελατίνας που επιτρέπει στον αναβάτη με ένα απλό πάτημα να την αλλάζει από διάφανη σε φιμέ και τούμπαλιν, διαδικασία που διαρκεί λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο, σύμφωνα με όσα ανακοινώνει η AGV. Ο χειρισμός του κουμπιού μπορεί να γίνει πανεύκολα ακόμη και με γάντια, φυσικά και εν κινήσει.

Επιπλέον, αυτή η LCD επιφάνεια προσφέρει επίσης αντιθαμβωτική προστασία στη ζελατίνα, υποσχόμενη να μην επηρεάσει στο παραμικρό το οπτικό πεδίο του αναβάτη.

Ο χρόνος για μια πλήρη φόρτιση της μπαταρίας της AGVisor είναι δύο ώρες, επιτρέποντας συνεχή χρήση στην σκούρα φάση (dark mode) για 12 ώρες –χρόνος που φανταζόμαστε υπερκαλύπτει τις ώρες συνεχούς οδήγησης που φυσιολογικά θα κάνει κανείς. Όταν η μπαταρία αδειάσει, η ζελατίνα ξαναγίνεται διάφανη, ενώ ακόμη και σε περίπτωση βλάβης έχει προβλεφθεί ένα σύστημα προστασίας που την κάνει αυτομάτως διάφανη ώστε να μην δημιουργήσει πρόβλημα στην οδήγηση.

Η νέα αυτή ζελατίνα της AGV αναμένεται να είναι διαθέσιμη από τον ερχόμενο μήνα! Ως τότε απολαύστε τη σε δράση στο σχετικό βίντεο – που μας έρχεται από το Βιετνάμ (!) με το σήμα της MCN, δίχως όμως να βρίσκεται στο σχετικό κανάλι της αγγλικής εφημερίδας.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ