net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Φιλικό και πολύπλευρο στην οδήγησή του το μοντέλο της Suzuki.

Οδηγώντας: Φιλικό αλλά και πρόθυμο

Είχα την τύχη να βρεθώ στη σέλα του GSR κατά την πρώτη παρουσίαση της μοτοσικλέτας επί ελληνικού εδάφους. Η μοτοσικλέτα της Suzuki ήταν ακριβώς όπως τη θυμόμουν και τώρα με τη φιλικότητα στην καθημερινή χρήση να είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της. 

Ο συμπλέκτης είναι ακριβής στη λειτουργία του και μέτριας σκληρότητας, ο μαλακός επιλογέας κουμπώνει θετικά τις ταχύτητες στο μαλακό κιβώτιο και το GSR ξεκινά πάντα…ανάλογα με τις ορέξεις του αναβάτη. Αυτό σημαίνει ότι η μεστή απόδοση του μοτέρ αφήνει τον αναβάτη να επιλέξει μεταξύ χαλαρής εκκίνησης ή ξεφαντώματος με τους τέσσερις κυλίνδρους να δείχνουν τα δόντια τους πάνω από το μεσαίο φάσμα λειτουργίας, αν και σε γενικές γραμμές η απόδοση χαρακτηρίζεται γραμμική. 

Οι αναρτήσεις φροντίζουν συνειδητά για την άνεση του αναβάτη και αυτό μόνο καλό είναι αφού στην καθημερινή κίνηση θα απορροφήσουν σημαντικό μέρος των ανωμαλιών, ενώ σε σβέλτη οδήγηση δεν θα προβληματίσουν, αρκεί βέβαια να μείνετε μακριά από το όριο. 
Σε καλά επίπεδα βρίσκεται και η απόδοση των φρένων: αποδίδουν γραμμικά την ισχύ τους, η οποία είναι αρκετή για όλες τις συνθήκες εκτός και αν προσπαθήσετε να ακινητοποιήσετε πλήρως το GSR από την όχι και τόσο ευκαταφρόνητη τελική του.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ