net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο Honda Astrea Grand 110

Στα επτά λίτρα ανέρχεται η χωρητικότητα του μικρού αποθηκευτικού χώρου που βρίσκεται κάτω από τη σέλα. Όχι και άσχημα.

Καλαίσθητος ο λιτός πίνακας πληροφοριών. Όπως ορίζει η τάση της κατηγορίας στα μάτια του αναβάτη φτάνουν μόνο τα απολύτως απαραίτητα.

Astrea Grand: η επιστροφή!

Ένα βαρύ όνομα στο χώρο των παπιών επιστρέφει! Το όνομα Astrea Grand, έρχεται ξανά στην ελληνική αγορά, πάνω σε ένα ολοκαίνουριο παπί με στόχο την κορυφή των πωλήσεων.

 
Τιμή: 1.945 ευρώ
Χρώματα: Λευκό, μαύρο

Νέο Honda Astrea Grand λοιπόν, ένα όνομα best seller που έχει γράψει δική του ιστορία στην αγορά της χώρας μας. 
Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη κυκλοφορούν στους δρόμους αρκετά 100άρια Astrea Grand αφού το εν λόγω παπί συγκέντρωνε όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά της κατηγορίας, συμπεριλαμβανομένων της αξιοπιστίας και της αντοχής στο χρόνο. 

To νέο Astrea Grand 110i, πέρα από το όνομα, μοιράζεται με τον πρόγονό του και το εργοστάσιο κατασκευής, αφού μας έρχεται στην ελληνική αγορά από το εργοστάσιο της ιαπωνικής εταιρίας που βρίσκεται στην Ινδονησία. Ολόφρεσκο design και δοκιμασμένες λύσεις για το νέο παπί της Honda που έρχεται να πάρει τη θέση του. Πάμε να το γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.

 
  • Τασος Ορφανος

    Σαν τα made in Japan τιποτα και ποτε πλεον!

      1
  • Γιώργος

    Περνάει πολλούς κραδασμούς στο τιμόνι... Δεν ξέρω αν φταίει το ελαστικό η το τηλεσκοπικο που δεν αποσβαινει όπως πρέπει!! Σχεδιαστικά είναι πανέμορφο!Πολύ καλός χώρος κάτω από την σέλα! Όμορφα φωτιζομενα όργανα!Και πολύ καλά φωτα για παπι!Για την κατανάλωση θα σας ενημερώσω! Πάντως πολύ θετικό είναι επισης και το κοστος του σαν αγορά! Ήδη του έκανα 30 χιλιόμετρα μέσα στην πόλη και το ερωτεύτηκα! Είμαι 1.90 105 κιλά και πάει μια χαρά! Πολύ καλή επιλογή για τις μέρες μας

      9

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ