net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το πάτωμα της ποδιάς στο SH είναι επίπεδο, διευκολύνοντας την στήριξη ογκοδών αντικειμένων σε αυτό.

Στο Medeley υπάρχει ένα κεντρικό τούνελ πάνω στο οποίο βρίσκεται και η τάπα βενζίνης.

Σχεδίαση – ποιότητα κατασκευής

Με το «καλημέρα» διαφοροποίηση! To SH επενδύει σχεδιαστικά στο φουτουριστικό – luxury πεδίο, ενώ το Medley παρότι καθ όλα σύγχρονο, φέρει διάσπαρτες κλασσικές αναφορές. Το αποτέλεσμα είναι ότι αμφότερα τα scooter, έχουν το καθένα μια ξεχωριστή, άμεσα αναγνωρίσιμη ταυτότητα, η οποία συνδέεται μόνο “οικογενειακά” με τα SH300 και τα Beverly αντιστοίχως.  


Τι είναι προτιμότερο στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορούμε να τα αποφασίσουμε εμείς, καθότι αυτή η απόφαση έγκειται στα προσωπικά –υποκειμενικά κριτήρια του καθενός.  Σε κάθε περίπτωση πάντως, έχουμε δυο αντικειμενικά όμορφα κατασκευάσματα, που σίγουρα θα φτιάχνουν την διάθεση του αναβάτη που θα τα χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση. 

Ποιοτικά τώρα ,το Honda βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, υπενθυμίζοντας, όπου και αν σταθεί το βλέμμα του παρατηρητή, ότι αποτελεί προϊόν δημιουργημένο με βάση της διαδικασίες του ιαπωνικού ποιοτικού ελέγχου. To Medley, είναι όλα αυτά και κάτι παραπάνω, εμφανίζοντας καλύτερη συναρμογή στις μεγάλες πλαστικές επιφάνειες και επιδεικνύοντας άψογο φινίρισμα στα τελειώματα αυτών. Πραγματικά αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στην Piaggio που όχι μόνο «ισοφάρισε» αλλά ξεπέρασε στα σημεία την πρόταση της Honda σε ότι αφορά στην ποιότητα, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το πόσο καλά φτιαγμένο είναι το SH!

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ