«Κινούμαι Ηλεκτρικά 3»: ο εύκολος και πρακτικός τρόπος να αποκτήσετε ηλεκτρικά οχήματα

«Κινούμαι Ηλεκτρικά 3»: ο εύκολος και πρακτικός τρόπος να αποκτήσετε ηλεκτρικά οχήματα

Το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά» επιστρέφει με τον τρίτο κύκλο του, που προσφέρει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αποκτήσουν ένα ηλεκτρικό όχημα λαμβάνοντας επιδότηση και εξοικονομώντας σημαντικά χρηματικά ποσά

EMW: Ο ορισμός του μοτοποδηλάτου.

Ηλεκτροκίνηση: Η πλέον οικονομική λύση μετακίνησης

Το «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3» επιτρέπει σε πολίτες, αλλά και επαγγελματίες, να αναβαθμίσουν τα οχήματά τους και να κάνουν το μεγάλο βήμα στην ηλεκτροκίνηση. Τα ηλεκτρικά οχήματα καταγράφουν αλματώδεις ρυθμούς ανάπτυξης άλλωστε, κερδίζοντας διαρκώς έδαφος έναντι των συμβατικών οχημάτων. Αποτελούν μια έξυπνη και οικονομική λύση, για γρήγορες και εύκολες μετακινήσεις εντός και εκτός πόλεως.

Στην EMW διαθέτουμε τα πλέον αξιόπιστα και σύγχρονα ηλεκτρικά οχήματα, τα οποία μπορεί κανείς να αποκτήσει λαμβάνοντας επιδότηση μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3». Τα κίνητρα που παρέχονται για την απόκτηση ηλεκτρικών οχημάτων είναι πολλά, και σίγουρα αξίζει κανείς να εκμεταλλευτεί τέτοιου είδους χρηματοδοτικά εργαλεία.
 

Μεγαλύτερη επιδότηση

Τον Απρίλιο, ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», μέσω του οποίου χιλιάδες πολίτες έλαβαν επιδότηση και απέκτησαν το ηλεκτρικό όχημα της αρεσκείας τους. Το «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3» ωστόσο παρέχει ακόμα πιο ενισχυμένα οικονομικά κίνητρα, αυξάνοντας σημαντικά το ποσό της επιδότησης, σε ορισμένες κατηγορίες. Οι πολίτες θα λαμβάνουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, το οποίο μπορούν να αξιοποιήσουν για να αποκτήσουν και τα ηλεκτρικά μηχανάκια ή τα ηλεκτρικά ποδήλατα που θα βρείτε στην EMW. Η διαδικασία για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3» είναι εξαιρετικά απλή και εύκολη. Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν την αίτησή τους και, εφόσον πληρούν τα σχετικά κριτήρια, λαμβάνουν το αντίστοιχο ποσοστό επιδότησης. Το πρόγραμμα άλλωστε, «έτρεξε» ήδη δύο φορές, μέσω των πρώτων δύο κύκλων του, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το μέλλον βρίσκεται στην ηλεκτροκίνηση

Σήμερα, στην Ευρώπη υπολογίζεται ότι σχεδόν δύο στα 10 αυτοκίνητα είναι ηλεκτρικά, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για την Ελλάδα είναι ένα στα 10. Αυτό που διαφαίνεται ξεκάθαρα ως τάση στην αγορά είναι το αυξημένο ενδιαφέρον για την απόκτηση ηλεκτρικών οχημάτων. Πρόκειται για οχήματα άλλωστε εξαιρετικά φιλικά προς το περιβάλλον, τα οποία δεν επιβαρύνουν – την ήδη επιβαρυμένη – ατμόσφαιρα των σύγχρονων, μεγάλων αστικών κέντρων. Μας δίνουν τη δυνατότητα να διανύουμε μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις χωρίς να χρειαστεί να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη, ενώ παράλληλα μας προσφέρουν ασφάλεια στις μετακινήσεις μας.
Τα τελευταία χρόνια άλλωστε, στην ηλεκτροκίνηση έχουν στρέψει την προσοχή τους και οι περισσότεροι επαγγελματίες που αναζητούν τρόπους να «ανακουφίσουν» οικονομικά τις επιχειρήσεις τους, επενδύοντας σε ηλεκτρικά οχήματα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση αυτών που αναβαθμίζουν τον στόλο των οχημάτων τους επενδύοντας στα cargo ηλεκτρικά μηχανάκια, τα οποία μας επιτρέπουν να πραγματοποιούμε διανομές προϊόντων, εξοικονομώντας σημαντικά χρηματικά ποσά από καύσιμα.
Στην EMW διαθέτουμε μια μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της ηλεκτροκίνησης καθώς και της αξιοποίησης κάθε χρηματοδοτικού εργαλείου. Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας είναι εδώ για να λύσει κάθε απορία σας σχετικά με το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3» και να σας κατευθύνει βήμα, βήμα για όλες τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να αποκτήσετε ένα σύγχρονο και μοντέρνο ηλεκτρικό όχημα, μέσω επιδότησης. Παράλληλα, στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να περιηγηθείτε στον στόλο των ηλεκτρικών οχημάτων που προσφέρουμε, και να εντοπίσετε αυτά που ανταποκρίνονται καλύτερα στο προσωπικό σας γούστο και εντάσσονται φυσικά στο πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3».

Πληροφορίες

Κεντρικά Γραφεία: Αναγεννήσεως 30, Μεταμόρφωση
Τηέφωνο: 21 3028 7107
Επίσημη ιστοσελίδα 

Facebook: EMW 
Instagram: EMW