net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με τα νέα αυτά δεδομένα, τα on-off αποκτούν περισσότερο all round χαρακτήρα και γίνονται πιο πρακτικά και χρήσιμα για μεγαλύτερη μερίδα του μοτοσικλετιστικού κοινού.

Το εδώ και μερικά χρόνια ανανεωμένο Transalp δείχνει το νέο δρόμο στην κατηγορία που έχει κυριευτεί τα τελευταία χρόνια από μια περισσότερο ασφάλτινη προσέγγιση.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι, το G 650 GS αποτελεί συνήθως μια από τις πρώτες προτάσεις σε κάποιον που θέλει να αποκτήσει μια μεσαίου κυβισμού μοτοσικλέτα.

Το Tiger 800 αποτελεί την απόδειξη του ότι ένα αιλουροειδές μπορεί να ζήσει παντού, από τα δύσβατα βουνά και δάση μέχρι τις έρημες εθνικές οδούς και τις γεμάτες πόλεις.

Το Versys είναι ένας πραγματικός χαμαιλέοντας, καθώς κινείται ανάμεσα στα όρια ενός σκληροτράχηλου on-off και ενός πρακτικού και εκρηκτικού street.

Το KTM 690 Εnduro αποτελεί ένα από τα καταλληλότερα οχήματα για προσέγγιση δύσκολων εκτός δρόμου προορισμών.

On-Off από 100 ευρώ το μήνα!

Tα on-off είναι μια κατηγορία που οι Έλληνες αναβάτες προτιμούν κατά κόρον. Ο λόγος είναι ο συνήθως all round χαρακτήρας τους που ταιριάζει γάντι στην ελληνική πραγματικότητα.

 
Έίναι γεγονός ότι, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, η κατηγορία των on-off έχει ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό, καθώς έχουν κάνει την εμφάνισή τους πολλά νέα ή ανανεωμένα μοντέλα που διαθέτουν διαφορετικό χαρακτήρα και, στο σύνολό τους, μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη. Χάρη στους εκπροσώπους αυτούς, τα on-off μπορούν να κάνουν σχεδόν τα πάντα: να ταξιδέψουν, να μπουν στο χώμα και να κινηθούν στην πόλη. Αυτό οφείλεται στους πολλούς και διαφορετικούς υπάρχοντες χαρακτήρες που συναντάμε στην κατηγορία. Υπάρχουν μοτοσικλέτες με χωμάτινο χαρακτήρα, άλλες με ταξιδιωτικές δυνατότητες και υψηλά επίπεδα άνεσης και άλλες μικροκαμωμένες και ευέλικτες που μπορούν να κινηθούν άνετα μέσα στις σκληρές συνθήκες της πόλης. Υπάρχουν, βέβαια, και αρκετά μοντέλα που θα κάνουν λίγο απ’ όλα, ικανοποιώντας με την απόδοσή τους σε κάθε τερέν.

Ειδικά τα τελευταία χρόνια, που πολλά δημοφιλή μοντέλα απέκτησαν περισσότερο ασφάλτινο χαρακτήρα, τα όρια στην κατηγορία έχουν θολώσει και τα πολυεργαλεία που ευνοούν την πρακτικότητα και τη χρηστικότητα, συναντώνται όλο και συχνότερα. Με τα νέα αυτά δεδομένα, τα on-off αποκτούν περισσότερο all round χαρακτήρα και γίνονται πιο πρακτικά και χρήσιμα για μεγαλύτερη μερίδα του μοτοσικλετιστικού κοινού. Εκτός αυτού, εξελίξεις όπως η αναβίωση των μοτοσικλετών των 250 κ.εκ., οι οποίες μπορούν να αποκτήσουν χαρακτήρα εκπαιδευτικό ή πρακτικό, αλλά και οι προσφορές που γίνονται σε πείσμα της οικονομικής κρίσης, κάνουν τα on-off ακόμη πιο δημοφιλή σε πολλούς μοτοσικλετιστές, ειδικά εδώ στην Ελλάδα, όπου ο χαρακτήρας ενός on-off δικαιώνεται περισσότερο από οπουδήποτε αλλού.

Στις επόμενες σελίδες, λοιπόν, σας παρουσιάζουμε 14 μοτοσικλέτες on-off που καταφέρνουν όλα όσα αναφέραμε παραπάνω. Επιπλέον, πρόκειται για μοτοσικλέτες με προσιτές τιμές που δεν ξεπερνούν τις 9.000 ευρώ. Και, χάρη στα ευνοϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα των εταιρειών, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να τις κάνει δικές του, πληρώνοντας, στην καλύτερη περίπτωση, 100 ευρώ το μήνα! Επιπλέον, δίνουμε μερικά tips για την επιλογή και την οδήγηση ενός on-off, ενώ σας προτείνουμε χρήσιμο εξοπλισμό για τη μοτοσικλέτα και τον αναβάτη και μερικές πανέμορφες διαδρομές που εκμεταλλεύονται στο έπακρο το χαρακτήρα της κατηγορίας.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ