net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Pegaso Trail από δεύτερο χέρι

To Trail 650 είναι μια εναλλακτική λύση στην αγορά των μεταχειρισμένων on-off μονοκύλινδρων μοτοσικλετών. Μιας και πρωτοπαρουσιάστηκε το 2006, δεν υπάρχει σε αφθονία στη γειτονιά του μεταχειρισμένου, αλλά αξίζει μια προσεκτική έρευνα για την αγορά του.

 
Η Aprilia πάνω σε ένα φρέσκο και πετυχημένο κινητήρα το 2006 χτίζει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μοτοσικλέτα on/off, το Trail. Το μοντέλο ουσιαστικά αποτέλεσε τη χωμάτινη έκδοση του Strada, που είχε πρωτοπαρουσιαστεί ένα χρόνο πριν. Η μοτοσικλέτα της Aprilia, έχοντας πιστοποιήσει τη δοκιμασμένη και αξιόπιστη λύση του κινητήρα της minarelli, ξεκινούσε με τα πρώτα θετικά χαρακτηριστικά στη μοτοσικλέτα της.

Το επόμενο στάδιο που αφορούσε στο συγκεκριμένο μοντέλο ήταν η σχεδίασή του, που για μια ακόμα φορά ήταν διαφορετική από το σύνολο και αρκετά ενδιαφέρουσα. Εντυπωσιακές καινοτομίες, όπως τα led, το πίσω φανάρι και τα φλας, έκαναν τη διαφορά στην κατηγορία. Το trail, πέρα όμως από την εντυπωσιακή εμφάνιση, κρύβει και ουσία, διαθέτοντας πολύ καλό στήσιμο που μπορεί να αντεπεξέλθει αξιοζήλευτα τόσο σε ασφάλτινη χρήση, όσο και σε χωμάτινες διαδρομές.

Η θέση οδήγησης με το μεγάλο fat bar τιμόνι χαρίζει στον οδηγό τον πλήρη έλεγχο της μοτοσικλέτας. Φυσικά στο παραπάνω γεγονός συνηγορούν στοιχεία όπως το ανθεκτικό πλαίσιο, το καλό σετάρισμα των αναρτήσεων και το σύστημα πέδησης.

Το φέρινγκ της μοτοσικλέτας και η ζελατίνα, αν και μικρά σε διαστάσεις, παρέχουν ικανοποιητική προστασία στο ταξίδι και το γεγονός πως δεν είναι προσαρμοσμένα στο τιμόνι δίνουν έξτρα σταθερότητα στη μοτοσικλέτα όταν υπάρχει δυνατός πλάγιος άνεμος.

Η φαρδιά και ατομική σέλα θα κρατήσει τον οδηγό ξεκούραστο, ενώ και η θέση του συνεπιβάτη είναι ιδιαίτερα ανατομική διαθέτοντας παράλληλα και χειρολαβές.

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ