net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ένα αξιόλογο GT scooter με μεγάλες βλέψεις

Στην «μάχη» της πιο ανταγωνιστικής κατηγορίας των scooter, που δεν είναι άλλη από αυτή των 250κ.εκ., ρίχνεται το MS3 250 της κορεατικής Hyosung, ευελπιστώντας να δελεάσει αρκετούς αγοραστές και να κλέψει ένα κομμάτι από την πίτα των πωλήσεων.

 
Στην προσπάθεια του αυτή, το MS3 250 έχει αρκετούς κρυμμένους άσσους στο μανίκι του και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει την μπάνκα! Οι εκπλήξεις που μοιράζει το MS3 250 είναι πολλές και η εμφάνιση του δεν προμηνύει για κάτι τέτοιο, αφού εξυπηρετεί περισσότερο την πρακτικότητα και δεν εντυπωσιάζει με εκκεντρικές η εξεζητημένες σχεδιαστικές εφαρμογές.

Αυτά που προσφέρει το MS3 250 είναι μεγάλη άνεση, ευελιξία αντιστρόφως ανάλογη του μεγέθους του και ανέλπιστα δυνατό κινητήρα, ικανό να κινήσει το scooter μέχρι και τα 160 χ.α.ω. (ένδειξη κοντέρ)Εξυπνα gadgets όπως η ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη πλάτη του οδηγού και το σύστημα που επιτρέπει να εκκινήσετε με ασφάλεια το scooter ενώ το σταντ είναι κατεβασμένο, αυξάνουν την πρακτικότητα και αποτελούν πρόσθετο δέλεαρ για τους υποψήφιους αγοραστές.

Τα σημαντικότερο ατού του MS3 250 δεν είναι άλλο από την τιμή του, που στα 3.300€ κρίνεται πολύ συμφέρουσα αν αναλογιστεί κανείς αυτό που προσφέρει το scooter.

Πλήρες test του Hyosung MS3 250 μπορείτε να βρείτε στο τεύχος Νο13 του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ