Jacket με ενσωματωμένα flash!

Μπορεί η συγκεκριμένη ιδέα να αφορά σε ποδηλατικά jerseys μέχρι στιγμής, αλλά πολύ εύκολα θα μπορούσε να περάσει και στα μοτοσικλετιστικά jackets. Πρόκειται για μια σειρά από ηλεκτρονικά και leds που έχουν εξελιχθεί ειδικά για ρουχισμό και χρησιμοποιούνται στη προκειμένη περίπτωση για να καταδείξουν αλλαγή πορείας.

 
Σίγουρα μερικοί θα αντιδράσουν μη δεχόμενοι να κυκλοφορούν σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο στους δρόμους. Άλλοι πάλι θα δηλώσουν ότι τα flash της μηχανής τους είναι αρκετά και δεν χρειάζονται κάτι άλλο. Δεκτά τα επιχειρήματα, αλλά καταρρίπτονται με μίας στο άκουσμα του αφοπλιστικού «συγνώμη δεν σε είδα», παρ΄ όλο που πιστεύεις ότι είσαι ήδη αρκετά…«φωτεινός» για να κάνεις πυροφάνι. Οτιδήποτε στοχεύει στην ασφάλεια μας λοιπόν, είναι σίγουρα ευπρόσδεκτο!

Επί του θέματος, το συγκεκριμένο σύστημα είναι αρκετά ελαφρύ και…ευκολοφόρετο, αφού έχει εξελιχθεί από επιστήμονες στο MIT. Προφανώς μπορεί να προγραμματισθεί και για άλλες εφαρμογές, (π.χ. να αναβοσβήνει «Long Vehicle» στη πλάτη σου) εμείς στεκόμαστε στα flash όμως, που είναι σίγουρα πιο χρήσιμα. Ένα «θεματάκι» υπάρχει στην ενεργοποίηση των flash όπως θα διαπιστώσετε και στο video, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορεί εύκολα να διορθωθεί στη περίπτωση μοτοσικλετιστικής εφαρμογής. Και φυσικά μπορεί το συγκεκριμένο σύστημα να ενεργοποιείται και στα φρένα ή όταν γίνεται χρήση των alarm. Μακάρι να το δούμε το συντομότερο δυνατό και στα jacket μας.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ