• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H εντυπωσιακή ηλεκτροκίνητη Lightcycle στο δρόμο.

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί τιμή, όμως η εταιρεία δεν αρνείται την μελλοντική παραγωγή της.

Η τελική της ταχύτητα είναι τα 160 χ.α.ω. με επίσης 160 χιλιόμετρα αυτονομία.

Έτοιμη η ηλεκτρική Lightcycle παραγωγής!

Στην αρχή του έτους μια αμερικάνικη εταιρεία κατασκεύασε μια πρωτότυπη ρέπλικα της μοτοσικλέτας από την ταινία Tron. Τώρα αυτή ολοκληρώθηκε, με ηλεκτροκίνητη τεχνολογία!

 
Η Lightcycle, όπως ονομάζεται, εξελίσσεται εδώ και περίπου 8 μήνες, και κανείς δεν περίμενε αυτή τη σημαντική αλλαγή. Στην αρχή παρουσιάστηκε με κινητήρα εσωτερικής καύσης από τη Suzuki χωρητικότητας 996 κ.εκ., ενώ μάλιστα η εταιρεία που υλοποίησε το concept ανέφερε πως μπορεί να την κατασκευάσει για το αντίτιμο των 55.000 δολαρίων.

Τώρα η ίδια εταιρεία, Parker Brothers Custom Choppers που εδρεύει στην Μελβούρνη των Η.Π.Α. την ολοκλήρωσε όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό βίντεο, μόνο που ο κινητήρας της Suzuki απορρίφθηκε, για χάρη ηλεκτροκινητήρα. Η μοτοσικλέτα πλέον δεν παράγει σχεδόν καθόλου θόρυβο, ενώ αν μη τι άλλο η ηλεκτρική τεχνολογία ταιριάζει απόλυτα στο χαρακτήρα της. Για την κίνηση της λοιπόν χρησιμοποιείται ηλεκτρικό μοτέρ 96 volt με μπαταρίες ιόντων λιθίου. Μάλιστα η εταιρεία αναφέρει μερικά προκαταρκτικά τεχνικά στοιχεία. Αυτά είναι η τελική ταχύτητα των 160 χιλιομέτρων, καθώς και η αυτονομία επίσης 160 χιλιομέτρων, μόνο με 35 λεπτά φόρτισης. Τιμή καθώς και αριθμός παραγωγής δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

 

ECO-moto-news - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

AGVpro Airmig
AGVpro Airmig
Καλοκαιρινό διάτρητο jacket μοτοσικλέτας από την AGVpro. Ιδα...
Κράνος AGV K1 Edge
Κράνος AGV K1 Edge
Κράνος της AGV, το γνωστό Κ1 Edge, είναι διαθέσιμο σε 2 High...
KYMCO Like II 125
KYMCO Like II 125
Δεν γίνεται να μην κάνεις λογοπαίγνιο με το όνομα του Like τ...

περισσότερα »