net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η στολή Safety Sphere αποτελεί ίσως το απόλυτο σύστημα αερόσακου για μοτοσικλέτες!

Safety Sphere: Απίστευτη πρόταση ασφαλείας

Ένας Καναδός εφευρέτης, ο Rejean Neron, προτείνει κάτι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο απόλυτος αερόσακος, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο!

 
Η λειτουργία του Safety Sphere είναι οπωσδήποτε πρωτοποριακή και πρέπει να τη δείτε για να την πιστέψετε! Καλά θα κάνετε, λοιπόν, να δείτε πρώτα το βίντεο και μετά να συνεχίσετε να διαβάζετε.

Το Safety Sphere είναι μια προστατευτική στολή που φουσκώνει και μετατρέπεται σε μια τεράστια μπάλα (στο μέγεθος ενός ανθρώπου), στην περίπτωση που ο αναβάτης εμπλακεί σε ατύχημα. Η όλη διαδικασία δε διαρκεί περισσότερο από πέντε εκατοστά του δευτερολέπτου και η φουσκωμένη στολή προστατεύει τον αναβάτη από τραυματισμό κατά την πτώση και σύγκρουση.

Η στολή είναι κατασκευασμένη από δύο στρώματα υλικού και, σύμφωνα με τον εφευρέτη της, το εξωτερικό στρώμα είναι υψηλής αντοχής, με υλικά που χρησιμοποιούνται και σε αλεξίπτωτα, ενώ το εσωτερικό στρώμα είναι κατασκευασμένο από ένα λεπτό και σχετικά ελαστικό συνθετικό υλικό. Η στολή είναι συνδεδεμένη με τη μοτοσικλέτα μέσω ενός κορδονιού και, σε περίπτωση πτώσης, αποσυνδέεται, δίνοντας το έναυσμα στον ηλεκτρονικό επεξεργαστή που είναι τοποθετημένος πάνω της να στείλει ρεύμα στον ειδικό μηχανισμό και να φουσκώσει άμεσα τη στολή.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ