BEST AFTER SALES 2023 BENELLI – ΓΙΑΝΝΕΑΣ MOTO
BEST AFTER SALES 2023 BENELLI – ΓΙΑΝΝΕΑΣ MOTO
  • BEST AFTER SALES 2023 BENELLI – ΓΙΑΝΝΕΑΣ MOTO
  • BEST AFTER SALES 2023 BENELLI – ΓΙΑΝΝΕΑΣ MOTO

BEST AFTER SALES 2023 BENELLI – ΓΙΑΝΝΕΑΣ MOTO

Μία σημαντική διάκριση για την εξουσιοδοτημένη μονάδα της Benelli Γιαννέας MOTO. Ο κ. Γιαννέας αναδείχτηκε, από 40.000 συμμετέχοντες στην ψηφοφορία, ως η καλύτερη (λόγω ψήφων) εξουσιοδοτημένη μονάδα service Benelli.

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Ο θεσμός του Best Moto, της μεγαλύτερης ψηφοφορίας αναγνωστών που γίνεται με συνέπεια από το 1998 κάθε χρόνο δίνει φωνή στους αναγνώστες του μέσου ώστε να αναδείξουν την καλύτερη μοτοσυκλέτα της χρονιάς. Με την προαιρετική απάντηση του ερωτηματολογίου στην «έρευνα ικανοποίησης» αναδεικνύουν πόσο ικανοποιημένοι είναι από τις εταιρίες του χώρου. Ανάμεσα σε 120.000 ψήφους για την καλύτερη μοτοσυκλέτα της χρονιάς συμμετείχαν 40.000 αναγνώστες/πελάτες στην «έρευνα ικανοποίησης» Ψηφίζοντας τις εξουσιοδοτημένες μονάδες, τόσο για τις πωλήσεις όσο και για το service.Η επιχείρηση του κ. Γιαννέα, απέσπασε τις περισσότερες ψήφους από κατόχους Benelli, πρώτη, ανάμεσα από όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Benelli που συμμετείχαν στην ψηφοφορία. Μια πολύ σημαντική επιτυχία για την επιχείρηση, αλλά και για τον ίδιο.   

Ακολουθούν κάποιες σύντομες δηλώσεις του κυρίου Γιαννέα κατά την διάρκεια της βράβευσης:


1) Μία πολύ σημαντική βράβευση, σας ψήφησαν οι αναγνώστες μας, δηλαδή οι πελάτες σας. Τι σημαίνει αυτό για εσάς;

Το να μας ξεχωρίζει ο κόσμος και να μας τιμά με την ψήφο του, είναι η καλύτερη επιβεβαίωση στον συνεχή αγώνα που κάνουμε ώστε να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Παρόλα αυτά είναι δεδομένο ότι κάθε μέρα μας ενδιαφέρει ένα μόνο πράγμα να γινόμαστε καλύτεροι από χθες.

2) Ποια ήταν η στρατηγική σας, σαν επιχείρηση, για να έχετε τόσους ικανοποιημένους πελάτες;

Είναι αδύνατον να διαχωρίσω την θέση μου, σε σχέση με τους πελάτες, που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Τους αντιμετωπίζουμε πάντα στοχεύοντας τις ανάγκες που έχουμε κι εμείς οι ίδιο, σαν αναβάτες. Δεν υπάρχουν πελατειακές σχέσεις, για εμάς, ο στόχος είναι πάντα ο ίδιος, να λύσουμε όποιο πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζουν, παρέχοντας  τους, την καλύτερη εξυπηρέτηση.  

3) Ποια είναι τα επόμενα βήματα που θεωρείτε πως πρέπει να κάνετε;

Επικεντρωθήκαμε σαν επιχείρηση στην συνεργασία μας με την Benelli, εξαιτίας της 10ετή προϋπηρεσίας μου σε αυτή και την τεχνογνωσία που λίγοι έχουν στον χώρο. Έτσι εξηγείται και η πρώτη θέση για 3 συναπτά έτη, στο δίκτυο των πωλήσεων. Επίσης ιδιαίτερα υπερήφανους μας κάνει όταν μπαίνουν στο συνεργείο κάτοχοι Benelli, πελάτες, κάποιου άλλου δικτύου πώλησης που καθώς φαίνεται, η φήμη μας κερδίζει την εμπιστοσύνη τους. Ένας ακόμα στόχος είναι να κατακτήσουμε το νέο έτος εκτός από το βραβείο Best After Sales Benelli και το βραβείο Best Dealer Benelli.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Λίγα Λόγια για την επιχείρηση

Από το 1968 η Gianneas Moto δραστηριοποιείται στο χώρο της μοτοσυκλέτας. Η εταιρεία εξειδικεύεται στα μοντέλα των εταιρειών Piaggio, Sym, Honda, Yamaha και Kymco, αλλά χάρη στην πολύχρονη εμπειρία και τη συνεχή εκπαίδευση είναι σε θέση να αναλάβουν οποιοδήποτε μοντέλο μοτοσυκλέτας ή scooters ανεξαρτήτως τύπου, χρονολογίας και κυβισμού. Βασικός στόχος της εταιρείας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη μέσα από υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Οποιαδήποτε συμβουλή τεχνικής φύσεως κι αν χρειαστείτε, η πολύχρονη εμπειρία και η τεχνογνωσία της Gianneas Moto είναι στη διάθεσή σας για να σας κατευθύνει αξιόπιστα και να δώσει δοκιμασμένες λύσεις.

Τρόποι επικοινωνίας:

Τηλ.: 210 9901808
Κωνσταντινουπόλεως 138, Περιστέρι