net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

BMW R1200GS Rallye: Ικανό για όλα!

Αφού δέχθηκε τις απαραίτητες αναβαθμίσεις σε ηλεκτρονικά, άλλαξε τη σέλα του και εξοπλίστηκε με τον απαραίτητο εξοπλισμό, το νέο Rallye φόρεσε το off road κουστούμι του για να σας ταξιδέψει σε εκτός δρόμου περιπέτειες.

 
Τιμή: 22.780 ευρώ (μοτοσυκλέτα δοκιμής με Full εξοπλισμό) + 1200 ευρώ Akrapovic 
Χρώματα: Μπλε μεταλλικό Lupina

+: Ροπή, άνεση, σταθερότητα
-: Ευαισθησία ABS πίσω τροχού, Ανεση συνεπιβάτη


Το R1200 GS με το πολυσχιδή χαρακτήρα του και το ροπάτο κινητήρα του, έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικούς υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο. Φυσικά υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που έχει καταφέρει να αναρριχηθεί στα best seller της κατηγορίας του  και αυτοί είναι η άνεση και η πολυχρηστικότητα που προσφέρει. 

Πολλοί είναι οι ανταγωνιστές που προσπαθούν να σφετεριστούν τη θέση του, όμως το GS παραμένει στις επάλξεις πιστό στις αρχές που το κάνουν ξεχωριστό. Εξαιρετικός χειρισμός, κινητήρας με άφθονη ροπή και ευκολία χρήσης. Βασισμένο σε αυτές τις αρχές σχεδιάστηκε και το νέο Rallye, προχωρώντας ένα βήμα πιο μπροστά.

Η BMW αποφάσισε να καλύψει το κενό που υπάρχει στη γκάμα της, μεταξύ του GS και του μεγάλου Adventure, παρουσιάζοντας την έκδοση Rallye, ένα χιλιομετροφάγο με μια αμιγώς off-road περιβολή. Είναι η πρώτη φορά που ένα GS αποκτάει τόσο εκτός δρόμου χαρακτηριστικά και σε συνδυασμό με χωμάτινα ελαστικά, που μπορούν να τοποθετηθούν κατόπιν επιλογής του πελάτη και χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, είναι το πιο χωμάτινο μοντέλο στην γκάμα της BMW.

Με εξοπλισμό από το επάνω ράφι και κορυφαία ποιότητα κατασκευής, είναι ένα από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί στην κούρσα της off-road περιπέτειας.

 

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ