• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ψηφίστε την καλύτερη μοτοσυκλέτα και το καλύτερο scooter του 2017 και διεκδικήστε 4 μοντέλα και πλούσια δώρα!

Best Moto 2017: Κερδίστε 4 Super Μοντέλα!

Ψηφίστε ποια πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη μοτοσυκλέτα και ποιο το καλύτερο Scooter για το 2017, στην μοναδική ψηφοφορία του Moto Τρίτη και διεκδικήστε 4 μοντέλα, για πάντα δικά σας!

 
Το Moto Τρίτη διοργανώνει την μεγάλη ψηφοφορία  «Best Moto 2017», που δίνει σε εσάς, τους αναγνώστες, την δυνατότητα να αναδείξετε την καλύτερη μοτοσυκλέτα αλλά και το καλύτερο scooter της αγοράς.

Υποψήφια για τους τίτλους, 27 μοντέλα μοτοσυκλετών και 19 μοντέλα scooters, τα οποία ήρθαν στην ελληνική αγορά ή παρουσιάστηκαν στο εξωτερικό, μέσα στο 2016.  Η ψηφοφορία θα δώσει και επιμέρους βραβεία σε διαφορετικούς τομείς και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαρτίου 2017. Η ηλεκτρονική κλήρωση για τους νικητές θα γίνει στις αρχές Απριλίου, την βραδιά της απονομής των βραβείων Best Moto 2017.

Οι 4 μεγάλοι νικητές θα κερδίσουν 4 super μοντέλα: Ένα ΚΤΜ Duke 390, ένα Yamaha Tricity 125, ένα KYMCO Agility 16+ 125,και ένα Kawasaki Athlete, τα οποία κερδίζουν για μια ζωή, χωρίς κανέναν όρο και περιορισμό. Ακόμη, θα κληρωθούν 100 συλλεκτικά δώρα Moto Τρίτη.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ψηφίσουν μόνο μια φορά και μόνο ένα μοντέλο ανά κατηγορία, ενώ για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, θα πρέπει ο ψηφοφόρος να καταχωρήσει πραγματικά στοιχεία και να μην έχει σχέση με την αγορά της μοτοσυκλέτας.
Για να ψηφίσετε, κάνετε απλά κλικ στην μοτοσυκλέτα και το scooter, που θεωρείτε τα καλύτερα για το 2017, ενώ μπορείτε να διπλασιάσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε, συμμετέχοντας στο δεύτερο μέρος της ψηφοφορίας και απαντώντας σε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ και ψηφίστε τώρα!
 

 

ΕΛΛΑΔΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ