Best Moto by LS2: Η παράδοση του βραβείου στην Emoov (+Βίντεο)

Best Moto by LS2: Η παράδοση του βραβείου στην Emoov (+Βίντεο)

EMOOV: LX01 ο αξιόπιστος καθημερινός συνεργάτης

H Emoov είναι μια σχετικά νέα εταιρεία στο χώρο της ηλεκτροκίνησης, που προσφέρει λύσεις αστικής μετακίνησης σε πολλαπλά επίπεδα και καλύπτει πολλές ανάγκες. Πρέπει να τονιστεί όμως ότι πίσω από την Emoov βρίσκεται η Eurolamp, μια εταιρεία που ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2000 και ήδη δραστηριοποιείται σε πάνω από 10 χώρες στην Ευρώπη, με τα πλάνα να περιλαμβάνουν περαιτέρω ανάπτυξη και διεύρυνση των οριζόντων της.
Βρεθήκαμε λοιπόν στις νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Eurolamp στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την παράδοση του βραβείου για το δεύτερο καλύτερο ηλεκτρικό Scooter (μέσω των ψήφων του θεσμού Best Moto που διοργανώνει το Μoto Τρίτη τα τελευταία 28 χρόνια), αλλά και για να δούμε από κοντά την «κινητήρια δύναμη» πίσω από την μεγάλη εξέλιξη που υπάρχει στην εταιρεία τα τελευταία αυτά χρόνια.

To βραβείο για λογαριασμό της Emoov παρέλαβε ο κύριος Παναγιώτης Κιχίδης, Sales Manager, ο οποίος μας μίλησε και για την φιλοσοφία της εταιρείας, τόσο όσον αφορά το προϊόν αλλά όσον αφορά και την εξυπηρέτηση των πελατών και την υποστήριξη που προσφέρουν στα συνεργεία και στους συνεργάτες τους. Βασικός στόχος της Emoov είναι να εξασφαλίσει ότι ο κάτοχος ενός ηλεκτρικού Scooter της Emoov δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα που δεν θα λυθεί άμεσα από το δίκτυο της εταιρείας.  

Το βραβείο αφορούσε το μοντέλο JSM1, το οποίο ξεχωρίζει λόγω της μεγάλης τελικής του ταχύτητας (που φτάνει τα 130 χλμ./ώρα), τον γρήγορο χρόνο φόρτισης (φορτίζει στο 80% σε 2,5 ώρες) και τη μεγάλη αυτονομία του, όπου και στο πιο δυνατό mode του αγγίζει τα 150 χιλιόμετρα, ενώ με το πιο ήπιο μπορεί να φτάσει και τα 200 χιλιόμετρα!
Φυσικά το JSM1 αποτελεί τη ναυαρχίδα της Emoov, η οποία όμως προσφέρει και πάρα πολλά μοντέλα στοχοπροσηλωμένα στη μικροκινητικότητα, δηλαδή τις μικρές μετακινήσεις μέσα στην πόλη και είναι ένας τομέας που ενδιαφέρει πολύ την εταιρεία, όπως μας εξήγησε ο κύριος Κιχίδης και όπως μπορείτε να ακούσεται και στο βίντεο που ακολουθεί με την παράδοση του βραβείου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »